2777
2789
عنوان

شغلی که بتونم خیلی ازش پول دربیارم

1473 بازدید | 28 پست

بچه ها بیایید مشاوره بدین اگه بتونم یه مغازه از داخل خونمون دربیارم چه شغلی میشه بزنم که هم پول خوبی ازش دربیارم هم کاری باشه که خودم تنهایی بتونم انجامش بدم

هر شغل خیلی خوبی که به ذهنتون میرسه و احتمال موفقیتش بالاست رو بگید اگه آموزشی لازم داشته باشه میرم دوره هاشو میگذرونم ، الان از رو بی حوصلگی میخوام کارو شروع کنم بچه پولدارم نیستم اما فعلا نیاز مالی ندارم و از رو بی حوصلگیه اما حتما برام مهمه حالا که میخوام وقتو انرژی بذارم حتما ازش پوله قابل قبولی دربیارم 

یه کاری که تمیز باشه بهم معرفی کنید 

از نظر موقعیت هم خب باید بگم مغازه جوریه که محله ای حساب میشه 

نظراتتون رو بگید همه رو میخونم و استفاده میکنم مرسی که وقت میذارین

لباس فروشی

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم من مشاوره فروش برای این پیجم میخوام خواستی به شماره ۰۹۰۳۸۵۰۷۲۲۹ تو روبیکا یا واتساپ پیام بده

aidashop00 

حقوق پورسانتی بستگی به فعالیت هیچ پول اولیه و از اسن چرت پرتا گرفته نمیشه

ارایش فروشی تو محله خیلی خوبه ولی خب باید خیلی وارد شی 

یکبار اینکارو انجام دادم بصورت فروش آنلاین و ضرر کردم عزیزم کارای دیگه که سود خوب داره پیشنهاد بدین

اگه بخوای بری دوره ببینی برو آرایشگری البته باید ببینی تو محلتون زیاد آرایشگاه نباشه که کارت بگیره اگه بخوای چیزی تو مغازه بفروشی باید چیزایی رو بیاری که خرابی نداشته باشه که ضرر بدی با احترام به نظر بقیه بنظر من لوازم آرایشی برای کار اول خوب نیست ولی لباس های بیاری که به فصل باشه ونیاز عموم مردم عالی هست حتی میتونی فقط لباس های بچگونه بیاری 

اگه بخوای بری دوره ببینی برو آرایشگری البته باید ببینی تو محلتون زیاد آرایشگاه نباشه که کارت بگیره ا ...

آره من خودمم قبلا آرایشی بصورت آنلاین داشتم و ضرر کردم و حوصلمو سر برد و زده شدم ازش 

الان نزدیک ما آرایشگاه محله ای هست چند ساله با اینکه کارشم اصلا خوب نیست اما همچنان مشتری میره پیشش بنظرت خوبه من بزنم؟

یه چیز دیگه عزیزم بدلیجات که مدل طلا هستن ورنگشون مثلا 5 ساله ثابت میمونه خیلی از خانم ها علاقه دارن میتونی بزاری مثلا اگه بخوای لباس فروشی بزنی کنارش بفروشی فکر کنم سود خوبی داشته باشه