2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مثبته مبارک باشه پایین ۲۵۰ ولی زود رفتی چندروز دیگه بری هی عدد میره بالاتر

پنج روز از موعدم گذشته آخه

عصیانت اگرکردم،ن اینکه ندیدمت!                                       بزرگ دیدمت!!خدا دیدمت...
الهیییی هم سن هم هستیم

مرسی عزیزم انشالله قسمت توام بشه،من ک سه سال منتظر بودم 

عصیانت اگرکردم،ن اینکه ندیدمت!                                       بزرگ دیدمت!!خدا دیدمت...
عزیزم مثبته مبارک باشه پایین ۲۵۰ ولی زود رفتی چندروز دیگه بری هی عدد میره بالاتر

نه زده بالای 250.

مال من تازه بزرگتر از 100 زده بود.  این که زده بزرگتراز 250   عالیه.

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
نه زده بالای 250. مال من تازه بزرگتر از 100 زده بود.  این که زده بزرگتراز 250   ع ...

وای عزیز دلم خوش خبر باشی،انقدر تو این دو روز تاپیک عدد بتا دیدم ک استرس گرفتم همش میگم کم نباشه یهو

پنج روز از موعدم گذشته آخه

نه اندازه اش عالیه 

مال من بعد 5روز تاخیر، بزرگتر از 100 زده بود.

ترسیدم دوستم رو گفتم گفت این رنج ازمایشگاهه. مختلفه و فلان   ربطی نداره. مثبته. دلمو اروم کرد. 

درگیر عدد بتا نباش.مثبتتت مثبتههه 😍 خیلی برات خوشحالم. سلامت بغلت بگیریش ان شاالله 

خواهرمنم چندساله چشم انتظاره دعاش کن با دل مهربونت ماه دیگه تو ماه قشنگ شعبان باردار بشه و عیدیشو از خدا بگیره ان شاالله. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
وای عزیز دلم خوش خبر باشی،انقدر تو این دو روز تاپیک عدد بتا دیدم ک استرس گرفتم همش میگم کم نباشه یهو

من جواب ازمایشمو دیدم زدم زیر گریه 😂که چرا کمهههه. نکنه خارج رحمی و فلانه. یکشبانه روز کامل بیخود به خودم استرس دادم . ولی دوستم که تو ازمایشگاه خودش کار میکنه، ارومم کرد و بهم گفت این یه رنج کلیه که ازمایشگاه زده. بتا معمولیه. بتا تیتر نیس و فلان. 

توهم خودتو درگیرش نکن. 

برنامه یک زن رو دان کن سن بارداریتو هر هفته داشته باشی. 

چکاپ مرکز بهداشت هم برو که اونجا برات ازمایش کلی بنویسه برا تیروئید و اهن و قند و ادرار.. و نسخه سونو قلب 8هفته رو بنویسه برات. 

بعد که هر دو رو بسلامتی انجام دادی ببرشون برو زیر نظر دکترت. 

من جواب ازمایشمو دیدم زدم زیر گریه 😂که چرا کمهههه. نکنه خارج رحمی و فلانه. یکشبانه روز کامل بیخود ب ...

الهیییییی عزیزم،مادر نشدن یه درده مادر شدن صدتا....از بس ک نگرانی و استرس میاد تو دل ادم.واقعا ممنون بخاطر راهنمایی هات .هودم قصد داشتم تا هشت هفته نشدم نرم دکتر ک سونو بنویسه هم بخاطر اینکه اون موقع راحت قلب بچه دیده میشه هم اینکه الکی هزینه نکنم ،اصلا فکرم پیش مرکز بهداشت نرفت،خدا خیرت بده

الهیییییی عزیزم،مادر نشدن یه درده مادر شدن صدتا....از بس ک نگرانی و استرس میاد تو دل ادم.واقعا ممنون ...

اره این کار رو کن. من سر بچه اولم همش دکتر میرفتم بیخودی ویزیت میدادیم فقط برا یه نسخه نوشتن. 

حالا این بچه دوممه 😅 کمی میخام جلو خرج بیخودی رو بگیرم. پول ویزیت رو بزارم تو جیبم برم براش لااقل یه دوتیکه خرت و پرت بگیرم 😂.ولی بازم چون کیست تخمدان همزمان با بارداریم گرفتم. بازم زیر نظر همون دکتر قدیمم هستم ولی دیر به دیر میرم پیشش. 

میرم بهداشت برای چکاپ وزن و فشار و صدای شنیدن قلبش. و نسخه ازمایشی سونویی باشه برام مینویسه. 

اره این کار رو کن. من سر بچه اولم همش دکتر میرفتم بیخودی ویزیت میدادیم فقط برا یه نسخه نوشتن.  ...

عزیز میشه درباره کیست بگی چند وقته فهمیدی و خوب شد تو دوران بارداریت؟ 

عزیز میشه گزارش برام بزنی لغو کاربری بشم ممنونم