2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم

274 بازدید | 22 پست

بچه ها خرج مادرشوهرمو شوهر من میده 

هیچ کدوم از بچه هاش یه قرون کف دست پیرزنه بیچاره نمیزارن فقط میان میخورن میریزن میرن 

امشب باز اینجا مهمونیه خاهرشوهرم از یه شهر دور اومده دو روزه اینجا مهمونیه همه ریختن مثلا دیدنش یکی نیست بگه خواهر یشب تو بیا خونمون مهمونی

من ندارم یه لباس نو برا بچم بخرم شوهرم هی روغن میاره برنج میاره فردا میگن تموم شد

مارو هم اصلا خونشون دعوت نمیکنن فقط بلدن بیان 

امروز میخام اتمام حجت کنم وقتی از شوهرم پول میخام میگه ندارم ولی وقتی مادرش میگه برنجمون دو روزه تموم شد زودی میره میخره 

چطوری بگم با سیاست حرف بزنم یکم راهنماییم کنید با دعوا هم بدتر میشه نگین که دعوا کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این شرایط و داشتم ب شوهرم گفتم منم از این پول سهم دارم روا نیس تو بخری بریزی تو خلق خاهر بدادر د ...

منم گفتم بهش میگه غلط میکنن هر روز اینجان ولی فردا باز میخره 

منم گفتم بهش میگه غلط میکنن هر روز اینجان ولی فردا باز میخره 

یبار سفت و سخت حالیش کن باهاش قهر کن اگه لازم بود بخدا ما از وقتی ک دیکه خرج خونه مادرشوهرم و ندادیم کلی جلو افتادیم.خب بجز شوهرم ۴ تا پسر دیکه داره خداروخوش. نمیاد

موندنی ترین رفیق من امام حسین🌹
یبار سفت و سخت حالیش کن باهاش قهر کن اگه لازم بود بخدا ما از وقتی ک دیکه خرج خونه مادرشوهرم و ندادیم ...

بابد مادرشوهرم بگه پسرم گناه داره ولی نمیگه چون خوده مادرشوهرم اهل خونه زندگی نیست بزاری تو یه لونه میمونه فقط بخوره بخابه نه وسیله بخره نه لباس فقط شکمش 

یبار سفت و سخت حالیش کن باهاش قهر کن اگه لازم بود بخدا ما از وقتی ک دیکه خرج خونه مادرشوهرم و ندادیم ...

شوهر من بداخلاقه بددهنه یجوری بگم خرج نکن میگه خودم پول در میارم بتو چه

بابد مادرشوهرم بگه پسرم گناه داره ولی نمیگه چون خوده مادرشوهرم اهل خونه زندگی نیست بزاری تو یه لونه ...

دقیقا مادرشوهر منم همین همیشه خدا هم دختراش با بچه و شوهر اونجا بودن پسراش فقط تابستون میومدن با خونواده حساب کن هر کدوم ۳تا ۴ تا بچه دارن 

موندنی ترین رفیق من امام حسین🌹
دقیقا مادرشوهر منم همین همیشه خدا هم دختراش با بچه و شوهر اونجا بودن پسراش فقط تابستون میومدن با خون ...

بابا هر کدوم از نوه های مادرشوهرم با دو تا بچه هاشون هر روز سر سفره نشستن

واقعا؟اهل دعوا هم نیستم احمقم

اسی منم تا چند ماه پیش همین بودم اما به شکل دیگه.فقط براش خرج بتراش بچه .خونه لباس دکتر خلاصه اصلا به خودت سختی نده هروقتم گفت نیس دعوا راه بنداز سرسنگینی شو خلاصه مجبور به دادن کن که خرج اونور کمتر بشه ولی تو دعوا هیچ وقت نگو خرج مادرت کم کن یا نده خاهر برادرت

والا منم خرج با شوهرمه که به مادرشوهرم بده همه میگن چون کمک ما کرده خونه خریدیم همه کارش باماست .منم حرفی نزدم اما وقتی میدونم شوهرم حقوق گرفته میرم بیرون مثلا خرید خونه بعد تو راهم برای خودم چیزی که لازمه میخرم چیزیم بگه میگم مهم اینه مایحتاج خونرو خریدم اینم اضافه بود برای خودم یا بچه خریدم چیزی