2777
2789

حدودا یه هفته ای هست شروع کردم از پوشک بگیرمش ولی بشدددت لجباز و بد قلقه این بچه اوایل با تشویق و جایزه گرفتن تا حدودی موفق بودم ببرمش دستشویی ولی مشکل اینه ک الان دیگه اصلااا حاضر نیست بیاد دسشویی بشینه رو لگنش واقعا دیگه هیچ کدوم از روشام جواب نمیده براش شمع میبرم تو دستشویی روشن میکنم اسپری برف شادی میدمش بزنه برچسب میدم بچسبونه ب دیوار خوراکیای مورد علاقشو میدمش بعد جیش  چون تولد خیلی دوس داره کیک گرفتم براش جشن گرفتم بهش گفتم ببین بخاطر این جشن گرفتیم ک تو دیگه بزرگ شدی و جیش نمیکنی تو لباست جلو خودش همش ازش تعریف میکردم ک مامان جونش یا عمه جونش ببین دیگه دخترم بزرگ شده اصلا جیش نمیکنه یا مثلا هرسری چندتا عروسکاشو میبردم تو دستشویی میگفتم بیا عروسکات جیش دارن میبردم میگفتم اول نوبت خرسیه الان نوبت توئه بشینی جیش کنی و خیلی روش های دیگه ولی فقد چند روز جواب داد اینا الان دیگه نمیاد دسشویی تامیبرمش گریه میکنه نمیشینه تو دسشویی واقعا دیگه کم آورم  نمیدونم چکارش کنم الان دوسال و چهار ماهشه تقریبا یکی دوبار قبلا شروع کردم ولی موفق نشدم باز پوشک کردمش قصد داشتم دست نگه دارم تا بعد عید ولی خب چسب پوشکشو باز میکنه پوشکش درمیاره هی باید مدام مواظبش باشم درنیاره پوشکش😕وقت پوشک کردن یک ساعت باید دنبالش بدوم اجازه نمیده پوشک بشه خییییلی بد قلقه احساس میکنم همون سری اول باید محکم وایمیستادم میگرفتمش الان انگار خیلی مقاومت میکنه و لجباز تر شده واسه از پوشک گرفتن

برو مشاوره کمکت میکنن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم دو سال و نیمه است از دستشویی میترسه

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

زوده بذار خودش آمادگی پیدا کنه بعد عید که هوا گرم تر شد بگیر الانم میتونی تاب زیر دکمه ای تنش کنی که نتونه چسب پوشکو باز کنه

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰

یکم زمان میخاس.چون چسب پوسک میکشه یعنی اونم خوشش نمیاد دیگ ولی باید بازم تاعید یابعدش صبرمیکردی هنوزوقت زیاده عزیزم مگه قراره جایزه ببری ازپوشک بگیری مهم بچه ست طفلک اسبب نبینه وگرنه شب ادراری میگیره 

سخت میگیریا

بزار هروقت راحت بود تازه از ۳۰ماهگی باید شروع کنی

باید ۶ماه هم با از شیر گرفتنش فاصله باشه منم هی اوایل سخت میگرفتم بعد ولش کردم دیگه ۲سال و ۱۰ماهش بود خودش فهمید و راحت گرفتیمش یه بارم جیشش نرسید به فرش

بنظرم نذار رو لج بیوفته فعلا رهاش کن تو اینده اش تاثیر میذاره سختگیریه الانت

برای پوشک هم از این پول آپ ها یا شرتی بخر که هم نتونه خودش چسبشو بازکنه هم توراحت پوشکش کنی

به نطر منم علتش همینه باید وایمیسادی تا آمادگی داشته باشه متوجه جیش و پی پی باشه و قشنگ حرف بزنه.حال هم اشکال نداره شما صبوري کن وقتی یه مدت تونسته یعنی دیگه تواناییش داره دیگه پوشک نکن، با آرامش ازش بخواه بره سرویس در طول روز داستانای اینطوری بگو براش، بگو جیش و پی پیا خونشون اونجاست ما باید ببریمشون تو خونه هر بار که کارشو اونجا انجام داد تشویقش کن و تشکر کن که اونارو به خونه رسونده نقاشی های با همین مضمون بکشین باهم. من هنوز از پوشک نگرفتم ولی خیلی در موردش خوندم

دختر من قبلا میترسید الان نمیترسه فقد لجبازی میکنه مثلا حاضر نیست و سط بازی بره دسشویی

منکه بیخیال شدم گفتم بزا خودش از پوشک خسته بشه 😐😐

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.
زوده بذار خودش آمادگی پیدا کنه بعد عید که هوا گرم تر شد بگیر الانم میتونی تاب زیر دکمه ای تنش کنی که ...

افرین هوای گرم خیلی خوبه.دیگ پوشک نکن کلا باشورت باشه راحت یخ هم نمیکنه.ده دقیقه به ده دقیقه ببرش.من فقط برای پسرم باشعرخوندم میرفتم یا دست زدن و بوس کردنش یا کلا وقتی ازسرویس میومدبراش پاستیل میدادم خیلی دوس داشت