2777
2789
وای جدی؟؟عزیزم ‌.منم باردارم شهرغریبم تا بچه بعدی بدنیابیاد دخترم شده سه سال وچهارماه‌.خانوادمم ...

عزیزم مال من ناخواسته شد ثبلا نازا بود اولی با دارو شد دومی رو فک نکردم بشه جدی نگرفتم ولی تا ماه ۹ از افسردگی و ناراحتی مردم و زنده شدم اصلا بچه نمیخاستم الانم گفتم ک فلج شدم کلا وقت سرخاروندن ندارم از یجا جمع میکنم از یهجا بزرگه میریزه و اصلا نمیذاره کوجیکه بخابه حسودیشو میکنه با بچه تو بغل همش غذا درست میکنم خونه جمع میکنم

ان‌شالله برا تو بهتر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مال من ناخواسته شد ثبلا نازا بود اولی با دارو شد دومی رو فک نکردم بشه جدی نگرفتم ولی تا ماه ۹ ...

اخی عریززم حق داری خیلی سخته نه اوضاع منم قطعا بدتره چون حتما دخترمنم حسودی میکته

اخی عریززم حق داری خیلی سخته نه اوضاع منم قطعا بدتره چون حتما دخترمنم حسودی میکته

عزیزم ولی الان کارشناسا میگن اختلاف سنی بهترینش از ۲.۴تا ۴ساله بیشتر و کمتر خوب نیس درسته اولاش اذیتی ولی بعدش راحتی و خودشون همبازی همن توام‌ناراحت نشو عوضش تو غربت باهم بزرگ‌میشن تموم‌میشه

جنسیت بجه هات چیه

عزیزم ولی الان کارشناسا میگن اختلاف سنی بهترینش از ۲.۴تا ۴ساله بیشتر و کمتر خوب نیس درسته اولاش اذیت ...

ایشالاااا عزیزم امیدوارم خداکمک کنه چون بدون حمایت روحی وعاطفی دارم میرم جلو فقط یه دوستی دارم روحیه میده بهم.اولی دختره دومی هنوز مشخص نیس حدود دوهفته دیگه.ولی فکرکنم دوتا دختربهتره درسته ؟؟

ایشالاااا عزیزم امیدوارم خداکمک کنه چون بدون حمایت روحی وعاطفی دارم میرم جلو فقط یه دوستی دارم روحیه ...

من از اول میگفتم دوتا دختر بهتره چون منو خواهرم خیلی ب دردهم میخوریم  حالا خدا کنه دخترامم مثه ما باشن