2777
2789
من یه زمانی هرچی دستم میومد می ذاشتم دیوار ده بیست میلیون چیز میز فروختم یعنی فقط شوهرم رو نفروختم ...

چه حرفه ای من یکی دوبار چیزی گذاشتم هیچکس نخرید همه هم نو بودن🥲🥲

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
من یه زمانی هرچی دستم میومد می ذاشتم دیوار ده بیست میلیون چیز میز فروختم یعنی فقط شوهرم رو نفروختم ...

خوشبحالت من لباس لاکچریه و کتاب هم میزارم نمیبرنش

تصویر پروفایلم عکس کراشمه🥲🤙 بنده کاربر قدیمی میباشم🗞 سلطان تعلیق سایت🤞خیلی ممنون میشم ازم خرید کنید🙂برای خرید انواع لوازم ارایشی،اسپری،ماسک صورت و مو و دور چشم،تونر و سرم،کرم،رژلب،خط چشم،ریمل و...با بهترین قیمت و بهترین کیفیت به خصوصی مراجعه کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزرائیل بندری میاد🤣🤣🤣 دمش گرم 

معلم دینیمون مگیف روری سی بار نگاه هر آدمی میکنه یکی از نگاهاشو میکشه اونو یاد اون افتادم همه هم غش کردیم از خنده🤣🤣

چیدا هستم. یک عدد عاشق اسمم به معنای مانند مادر 🥺❤️

تصویر پروفایلم عکس کراشمه🥲🤙 بنده کاربر قدیمی میباشم🗞 سلطان تعلیق سایت🤞خیلی ممنون میشم ازم خرید کنید🙂برای خرید انواع لوازم ارایشی،اسپری،ماسک صورت و مو و دور چشم،تونر و سرم،کرم،رژلب،خط چشم،ریمل و...با بهترین قیمت و بهترین کیفیت به خصوصی مراجعه کنید.

این از اونم لاکچری تره🤣🤣😂🤣