2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۰ تا ۶۰ درصد میده بیشتر احیا میکنه فقط لطفا جای معتبر برو خیلی حساسه مو

عزیزم من میخوام موهامو دکلره کنم همشو به نظرتون بهتره کراتین کنم یا پروتیین و بوتاکس

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
عزیزم من میخوام موهامو دکلره کنم همشو به نظرتون بهتره کراتین کنم یا پروتیین و بوتاکس

من  ۳ ساله بوتاکس میکنم الان کراتین کردم به این خانم خیای اطمینان دارم میخوای پیجش رو بدم ازش مشورت بگیر آخه من وارد نیستم که مشاوره بدم میترسم بد راهنمایی کنم

من  ۳ ساله بوتاکس میکنم الان کراتین کردم به این خانم خیای اطمینان دارم میخوای پیجش رو بدم ازش م ...

من اینستا ندارم فقط میخواستم بدونم بعد دکلره کدومش بهتره بازم مرسی عزیژم

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
من کراتین کردم لخته لخته

منم پارسال انجام دادم اصلا بادم نیست بوتاکس بود یا کراتین ولی قشنگ لخت شد هنوزم خوبه ولی میخام بازم انجام بدم میخام بی ضرر باشه ولی لحت هم بشه

ببین این رفت به هوای کراتین،زنه گفت برات بوتاکس میکنم که احیا هم بشه آخه موهاش دکلره هم داشت،الان مو ...

منم بخاطر همین میگم بوتاکس کنم جنبه درمانی هم داره 

پس لخت شده بود خوبه؟

منم بخاطر همین میگم بوتاکس کنم جنبه درمانی هم داره  پس لخت شده بود خوبه؟

مثل بازیگرای کره ای صاااااف خیلی باحال شده

اینم بگم جایی که رفت خانومه چندین سال سابقه کار داره

یه جای مطمئن برو