2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون خوش غذا هستن بیان کمک

769 بازدید | 20 پست

سلام مامانا دخترم ۸ ماهشه از ۵ ماهگی غذای کمکی روشروع کردم ولی اصن نمیخوره

کلا به سفره و غذا خیلی ولع داره ولی اینکه غذای خودشو بهش میدم دهنشو میبنده نمیخوره

کیا تجربه دارن ممنون میشم راهنماییم کنن

بوده کسی که بچش اولش نمیخورده ولی بعدا خوب شده؟

من اصلا برخورد بدی نشون نمیدم و زوری هم بهش نمیدم

دیگه نمیدونم چیکار کنم

لبیک یا مهدی🤚❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم از ۷ماهگی همه چی ب بچه میداد طوریشم نشد هرچی میخوره بهش بده.ازاین پنکیکایی ک با جو و موزو اینا درست میکنن مقویه

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
بچه منم کلا لب ب فرنی یا بیسکوییت له شده و اینا نزد.از همون ۴ ماهگی ک شروع کردم با غذای سفره شروع کر ...

خدا حفظش کنه

الان چند ماهشه؟

همون غذای سفره رو دوس داره؟ چقد میخوره؟

لبیک یا مهدی🤚❤

بهش سرلاک و پوره و چیزای شیرین نده بچه ها اکثرا این چیزارو دوست ندارن براش. کته نرم ببز با گوشت یا با مرغ و سبزیجات بهش بده من دخترم غذای سفره دوست داشت ده ماهش تموم شد دیگه هرچی خودمون میخوردیم بهش میدادم ادویه و فلفل نمیزدم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
خدا حفظش کنه الان چند ماهشه؟ همون غذای سفره رو دوس داره؟ چقد میخوره؟

سلامت باشی بهمچنین عزیزم

امشب تولدشه🥰هیچکسم تبریک نگفت😔

اره تا زیرپایی میندازم بدو بدو میاد ☺

اگه میخوای برنج درست کنی سعی کن دمی بزاری ک نرم باشه بتونه بخوره یا مرغتو نیم ساعت بیشتر بپز ک راحت بتونه بجوعه

وزنش یکم کمه اونم بخاطر اینکه ی دوره تو ۳ماهگیش عفونت کرد شوهرم دکتر نبرد دقیقا تا یک ماه یکماه و نیم این بچه وزن حتی ی گرمم اضافه نکرد.😔

دعا کن فردا ک رفتم بگه ده کیلو باشه🥺

عزیزم سعی کن غذای بچتو با نمک و چاشنی کافی درست کنی که خوشمزه بشه در ضمن غذایی که دوست داره براش درست کن دخترمن عاشق سوپ بود و جای جو برنج میریختم توش و با گوش چرخ کرده براش درست میکردم هر روز براش سوپ درست میکردم چون تنها غذای آبکی بود که دوست داشت ولی برای اینکه تنوع داشته باشه تغییر طعم میدادم

در ضمن غذارو به زور بهش نده شده یه قاشق بخوره بیست دیقه بعد هم کمی بده به مرور خوب غذا میخوره اگه یکی دو ماه این کارو بکنی خودبه خود غذا خوردنش عالی میشه

سلامت باشی بهمچنین عزیزم امشب تولدشه🥰هیچکسم تبریک نگفت😔 اره تا زیرپایی میندازم بدو بدو میاد ☺ ا ...

ای جااااانم عزیزم تولدش مبارک باشه

ان شاءالله روز به روز شاهد پیشرفتش باشید

حتما عزیزم ان شاءالله که وزنش ایده آل باشه

توکل به خدا

😍😍

لبیک یا مهدی🤚❤
عزیزم سعی کن غذای بچتو با نمک و چاشنی کافی درست کنی که خوشمزه بشه در ضمن غذایی که دوست داره براش درس ...

وای ممنونم از دلگرمیت

الان دختره شما خوب غذا میخوره؟

چند وقتشه؟

لبیک یا مهدی🤚❤