2777
2789
عنوان

درد واژن تو بارداری طبیعیه؟کمکک!

436 بازدید | 30 پست

سلام گلای قشنگ.مامانای عزیز.

من هنوز نمی دونم باردارم یا نه.حدود سه هفته از نزدیکیم می گذره.بی بی چکم روز ۱۴ پری مثبت شد اما دو روز بعدش سفید شد.اما الان یه هفته ست سمت چپ زیر دلم یه نقطه کوچیک تیر می کشه.مثل چراغ آمبولانس هی خاموش روشن می شه.هی میره میاد.قشنگ دردش صبحها بیدارم می کنه.کار می کنم دوباره درد می گیره.واژنم هم درد می کنه داخلش.تیر نمی کشه درد داره.اینا رو ماه پیش که اقدام نصفه نیمه داشتم نداشتم والا.شما بگین مال بارداریه؟ چون درد زیر شکمم می کشه تا تخمدان راست.ول می کنه.لگن دردم دارم! ماشالا دردام یگی دو تا نیست ننه جان!  کمکم کنین باردارای خوشگل!

برام دعا کنید ۱۴۰۲/۲/۲ برام معجزه اتفاق بیفته و خدا صدام رو بشنوه.تو رو خدا به انرژی مثبتتون نیاز دارم.   

هم ممکنه باشه هم نه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

به بارداری میخوره اندکی

منم اوایل بارداریمه همچین دردایی داشتم.تازه درداش تموم شدن

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بارداری میخوره اندکی منم اوایل بارداریمه همچین دردایی داشتم.تازه درداش تموم شدن

سلام عزیزم چند وقتتونه؟

برام دعا کنید ۱۴۰۲/۲/۲ برام معجزه اتفاق بیفته و خدا صدام رو بشنوه.تو رو خدا به انرژی مثبتتون نیاز دارم.   
اخه پش برای چیه این دردا؟ دکترم وقت نمی ده

می تونم بپرسم از چند هفتگی شروع شد و دلیلش چی بود؟

سلام عزیزم چند وقتتونه؟

سه روپیش تست زدم مثبت بود.دیروزرفتم دکتر آزمایش دادم ولی هنوز جوابشو نگرفتم.ولی فک میکنم پنج هفتس

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️
سه روپیش تست زدم مثبت بود.دیروزرفتم دکتر آزمایش دادم ولی هنوز جوابشو نگرفتم.ولی فک میکنم پنج هفتس

من قرار بود ۴این ماه پریودبشم که نشدم.درداش دقیقا به دردای قائدگی شباهت داشت.زیر دلم دقیقا مثل شماگفتی تیرمیکشید هی میگرفت هی ول می‌کرد.دیگه هفتم تست زدم مثبت شد

الهی....مبارکههه!خیلی درد داشتین یا می رفت و می اومد؟مال من وقتی کار می کنم و زیاد راه می رم زیاد می شه.استراحت می کنم بهتر می شه.صبحها زیاده یه کم دردا.شب هم باز زیاده تا بخوابم و اروم بشه

الهی....مبارکههه!خیلی درد داشتین یا می رفت و می اومد؟مال من وقتی کار می کنم و زیاد راه می رم زیاد می ...

مرسسسی🥰

آره منم تقریبااینجوری بود.دیگه دوروزیه خوب شدم.تازه شکمم به این زودی ترک خورده😒😁

من قرار بود ۴این ماه پریودبشم که نشدم.درداش دقیقا به دردای قائدگی شباهت داشت.زیر دلم دقیقا مثل شماگف ...

موعد پریودی من پس فرداست.دو روز مونده به پری

موعد پریودی من پس فرداست.دو روز مونده به پری

روز پریودی یافرداش تست بزن جوابش قطعیه

مرسسسی🥰 آره منم تقریبااینجوری بود.دیگه دوروزیه خوب شدم.تازه شکمم به این زودی ترک خورده😒😁

عزیززززم.ببخش می پرسم سینه درد و لگن درد هم داشتین؟

عزیززززم.ببخش می پرسم سینه درد و لگن درد هم داشتین؟

لگن دردداشتم فقط