2777
2789
عنوان

مادرهای دهه‌هشتادی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 17 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بچه ۱۹ ساله به جای پیشرفت و به فکر خودش بودن بیاد بچه دار شه وقتی هنوز خودش به هیچی نرسید ک ...

والا از حرف شما این درمیاد ادم ۱۹ ساله هم بچه نیست

من کلی آدم میشناسم که تو اون سن ازدواج کردن و بچه دار شدن و کار بیرون از خونه مرتبط با تحصیلاتشون دارن

حتی استاد دانشگاه با این شرایطم میشناسم

پس هرکسی میتونه تحصیل کنه کار کنه پیشرفت کنه واسه همه یه نسخه نباید پیچید

حالا دونفر شوهرشونو بد انتخاب کردن یا بد درومده نمیذاره تحصیل کنه به جایی هم نمیرسه از کجا معلوم بقیه هم اینطوری بشن

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)