2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس انداز هم داشتین؟

نه 😂😂😂مشکلم همینه که با این حقوق خوب داره در حد خودمون ولی پس انداز نمیکنه میگه ولی نمیکنه انگار وقتی پول داره پولا براش سنگینی میکنن حتی میدونه 1 هفته بد لازم بشه شاید ولی باز همون اول ماه همرو دود میکنه جاهای بدی خرج نمیکنه هااا واس خونه خودمون و این چیزا گلی ب هر حال ولخرجی میکنه.

تنها پس انداز مون ی زمینه ک اونم دوسال پیش نصف پولو خودش ک قرعه خونگی داشت نصفشم طلاهای منو فروخت خرید بد اون هیچ چی

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
خب ازش بگیر یواشکی یه جا پس انداز کن

آخه نمیده که تازشم من چقد میتونم بگیرم 500 تومن تازه بگم واس چی. کلا 4 ساله هر راهی رفتم قهر مهربونی ناراحتی شکایت گلایه جواب نمیده خودش بخواد میتونه هاا با اراده هست منتها نمیخواد گاهی از زندگی سیر میشم بخدا.

البته شکر خدا واس خونه هر چی نیاز باشه می‌خره خودم دخترم لباس خوراکی و اینا لوازم خونه هم بگم می‌خره اکثرا. 

مثلا بخواد ی چی بخره ک گرونه پس انداز میکنه ولی هدفی نداشته باشه همین جوری خرج میکنه می‌خواستیم زمینمونو بسازیم یکم پس انداز کرد بد شرو کردیم شهرداری نذاشت بسازیم دیگه ول کرد الان پس انداز نمیکنه. دعا کن کارای ساخت خونه درست بشه اون موقع میدونم ول خرجی نمیکنه برا ساخت خونه کنار میذاره

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه