2777
2789
عنوان

هرچقدر به امام حسین ارادت داری..

291 بازدید | 24 پست

برای حاجت روایی هممون به نیت امام حسین  کشتی نجات صلوات بفرست  حاجتت و بخواه و قسمش بده به علی اصغرش و علی اکبرش و عباسش

انشالله حاجتت برآورده بشه منم دعا کن که محتاجم دل شکسته ام ...یا حسین

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

ازخدامیخام هرکس این کامنت میخونه ازته دل منی ک نزدیک ب کربلام خونمون نزدیک مرز ازش میخام تک ب تکتون حاجت رواکنه

لطفابرام دعاکنید طرفم زودتربیادخواستگاری باهم ازدواج کنیم خونوادش دس ازمخالفت بردارن

خدایاشکرت...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقا جان به علی اکبرت قسمت میدم به علی اصغرت قسمت میدم که شفاعت منو پیش خدا بکنی تا منو از این شرایط نجات بده،من جز خدا و شما اهل بیت کسی رو ندارم،به دل شکستم رحم کن خدا😭

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
آقا جان به علی اکبرت قسمت میدم به علی اصغرت قسمت میدم که شفاعت منو پیش خدا بکنی تا منو از این شرایط ...

خواهر با پیامت اشکم سرازیرشد منم  دلشکسته ام فقط آقام امام حسین و صدا میزنم تورو خدا منو دعا کن منم دعات میکنم شاید دعامون در حق هم گرفت

ازخدامیخام هرکس این کامنت میخونه ازته دل منی ک نزدیک ب کربلام خونمون نزدیک مرز ازش میخام تک ب تکتون ...

الهی آمین 

ان شاءالله ب حق امام حسین به همین زودی همراه خانواده میاد باگل شیرینی🤲🤲

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
ازخدامیخام هرکس این کامنت میخونه ازته دل منی ک نزدیک ب کربلام خونمون نزدیک مرز ازش میخام تک ب تکتون ...

تورو خدا خوشبسعادت  دعام کن  حاجتم بگیرم

باز زدم آقا به تو رو منه بشکسته سبو

اومدم دیگه نگو چه عجب بی وفا

این بد اگه کرده بدی

تو که خوبی بلدی

بطلب کربلا

کار حسین دلبریه

به خدا محشریه

این آقا مادریه

تو رو به مادرت😭😭😭😭😭😭😭

آقا جان به علی اکبرت قسمت میدم به علی اصغرت قسمت میدم که شفاعت منو پیش خدا بکنی تا منو از این شرایط ...

ان شاءالله به حق امام حسین (ع)

حاجت روا تندرست بشی

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم