2777
2789
عنوان

بچمو زدم.....

420 بازدید | 28 پست

خانم گلا بیاین راهنمایی کنین .من دوقلوهای یکیش خوبه یکیش به شدت بداخلاق لجوج. نق نقو 

۲ سالشونه  هر دو دخترن.. چند بار عادت کرده  مثلا هر چی تو دستش میومد پرت میکرد اسباب بازی  لیوان قاشق خلاصه هر چی...امشب برنامه کارتون میخاس براش گذاشتم همش میگفت این نه عوض  کن منم شمردم ۹ بار عوض کردم خستم شد  گفتم بده بابات عوض کنه باباشم چند بار عوض کرد دیگه کارتونی نمونده بود رو فلش ... خلاصه اینم کنترل پرت کرد سمت من خود گونه ام ..بد درد گرفت منم عصبی شدم زدم  تو پاش ..بعد عذاب وجدان گرفتم که نباید میزدم..با این اخلاقش چیکار کنمم... البته دردش گرفت گریه کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سالگی  سن پرت کردنه وسایله، ذهنشون داره رشد میکنه، با پرت کردن و تشخیص صدای افتادنش تخلیل میکنن، البته که این مورد از روی عصبانیت بوده، منم دو قلو دختر و پسر دارم، سه سالشون تموم شده، نابودم نابودددددد، بی جهت داد میزنم سرشون، بخدا کم اوردم، خسته شدم

اشکال نداره خواهرم ۲ سالشه خوبه به مرحله ای از عرفان میرسی که چک میزنی والا من پسرم خیلی نق نقو و لجبازه ۴ سالشه بعضی وقتا دیگه واقعا نمیتونم خودمو کنترل کنم داد میزنم بیشتر ولی حتی شده بزنمش 😔😔😔متاسفانه

منم پسرم کوچک بود. مادرشوهرم قالی داشت قیچی رو پرت کرد خورد به بینیم خون می‌پاشید انگار گوسفند سربردیم دیگه رفتیم بخیه زدیم 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

والا پسر منم هی منو میزنه ۱۴ماهشه دراز بکشم میاد هی رو شکمم بپر بپر میکنه میرم رو مبل جیغ میکشه ک بیا پایین با دسته اسباب بازیش چنان میکوبه ب دست پام البته من بعضی وقتا سرش داد میزنم اونم یاد گرفته تا چیزی میگم داد میزنه باید از خودمون شروع کنیم ب تغییر رفتارمون با بچه 

من خوندم روانشناس ها گفته بودن، اگه زدن، باید هم قدش بشید، به چشماش نکاه کنید محکم، نه خشمگین، بکید تو نباید کسیو بزنی، یا تو نباید اینکارو بکنی، با دلیل چون نمیدونن چراا، بگی ممکن بود چشمم یا صورتم زخم بشه و من دردم بیاد، ولی خواهر من خون ب مغزم نمیرسه 😅تو عصبانیت، شما امتخان کن

من آخه شهر غریبم دست  تنها .شوهرم تا ۶ عصر سرکاره...منم با این دوقلوها تنها..واقعا دیگه کلافه ش ...

منممممممممم🥺😭😭😭😭😭 دیروز چقدر واسه تنها بودم گریه کردم  ، غصه خوردم