تو اون خونه زیاد دعا و قران بخونید، توش زیاد کارای خیر انجام بدید و باهم مهربون باشید، خونه ز نحس با وجود ادم های خوب نحسیش از بین میره...
منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آدمایی که قبل شما اونجا بودن اگه دعوا و انرژی منفی و مرگ و میر اونجا داشته باشن به نفر بعدی که میاد اونجا اثر میزاره باید قبل ورود به اونجا خونه پاکسازی بشه
با روشن کردن شمع و عود و اسفند و خوندن یه سری سوره از قران
من خودم ب اینجور چیزا اعتقاد ندارم ولی ی بار رفتیم ی خونه خیلی بزرگ ولی سرد )مستاجر بودیم نمیشد دستکاریش کرد(پر دار و درخت....بشدت دعوا بود بین مامان و بابام جوری که هنوزم بعد حدود ده سال یادم میاد ناراحت میشم
وزن اولیه:۷۰ وزن هدف:۶۰ وزن فعلی: ۶۴ ددلاین: عید ۱۴۰۲شروع رژیم:۲۳دی۱۴۰۱ توی کتاب پلنگ های کافکا نوشته بود: "از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود در حالی که من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم..."
ما هم یه خونه داریم خیلی اتفاقای بد داخلش میوفتاد حتی عزیزامون اونجا از دس دادیم جوری ک ۲ساله ازش فرار کردیم و مستاجریم .هر کاری هم انجام دادیم درست نشد ۱۰سال عذاب کشیدیم