2777
2789

اگر میخاین سرکوفت بزنید برین از این تاپیک

من حدود ۸ ساله ازدواج کردم الان ۳۱ سالمه

قبل ازدواج تو اشناها با یکی همدیگرو دوست داشتیم یعنی از بچگی

متوجه نگاها میشدتا اینک تو ۱۸سالگی بهم گقت و مدت کوتاهی باهم بودیم ولی خودش گذاشتو رفت

من خیلی خیلی ضربه بدس خوردم تا مدتهای طولانی حالم بد بود باز رفتم سراغش ولی اون دیگ نمیخاست بامن باشه 

اون حدود دوسال از من بزرگتره

و هنوز مجرده ولی میدونم با یکی قصد ازدواجه خودش گقته

اینو هم بگم قبلا د رمراسمی جیزی گاهی همو میدیدیم خوب من یه طوری میشدم ولی از نظرم تموم شده بود هیچوقت نگاه حاصی یا جیزی نداشت بهمولی حدود بک ساله ک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ک خیلی بیصتر میبینمش و کلا رفت و امد حانوادگیمون بیشتر شده و ما خیلی بیشتر همو میبینیم

و چند ماه قبل بهم پیام داد و گفت یه جورایی هنوز بهم علاقه داره

ولی خوب خودشم با یکی قصد ازدواجه و شرایطون ابنجوریه

نه سر کوفته نه توهین

عزیزم همونطور که برنج و گندم و جو و سیب و گلابی آفت دارند، خوشبختی هم آفتی داره، ملخی که آفت خوشبخته به شکل عشق سابق وارد زندگی آدم میشه

قبول نداری همینجا از کاربرای عزیز بپرس ببین چندتاشون به این آفت برخورد کردند

اگه باهاش شروع کنی پایانش تنها نابودی زندگیته و اون اصلا باهات ازدواج نخواهد کرد

اگه بتونی ازش دل بکنی، پاداش بزرگی از خداوند میگیری و اون دوام عشق همسرته

دیگه خود دانی

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒

حالا هرچندوقت ب من پیام میده و من ناخوداگاه با اینک ب خودم قول میدم جوابشو ندم بازم جوابشو میدم

چند بار کانل بلاکش کردم ولی باز با خط دیگ میام میدا و من جوابشو میدم

روی زندگیم تاثیر گداشته و ناخسته همش بهش فک میکنم

میخام دیگ اصلا بش فک نکنم و ب زندگی خودم برسم ازش نیخام دیگ پیام نده و قبول میکن ولی باز بعد چند وقت پیام میده

حس میکنم ازدواج کنه و دیگ حتی نگاهمم نکنه من خیلی خرد میشم

دلمومیخاد خودم دیگ تمومش کنم.البت بگم این رابطه مدادم نیست.گه گاهی پیام میزنه ولی همینم رو زندگیم تاثیر گداشته

نه سر کوفته نه توهین عزیزم همونطور که برنج و گندم و جو و سیب و گلابی آفت دارند، خوشبختی هم آفتی ...

من اصلا بازدواج با اون قک نمیکنم

من همسرمو دوست دارم ولی این علاقه ای ک از قبل بهم داشتیم انگار دوباره تو وجودم بیدار شده و فک میکنم شاید میتونستیم در کنار هم باشیم

من اصلا بازدواج با اون قک نمیکنم من همسرمو دوست دارم ولی این علاقه ای ک از قبل بهم داشتیم انگار دوب ...

میتونستین ولی اون نخواستت پرتت کرد از زندگیش بیرون 

چون یه هوسبازه 

این مرد به هیچکس وفادار نیست نه به تو وفادار بود نه همسرش