2777
2789
عنوان

طلاق گرفتم شوهرم برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 4423 بازدید | 153 پست
میدونید چیه می‌دونم رو قولهاش خواهد موند ولی خیانت رو مطمئنم ترک نمیکنه از طرفی من که نمیخوام ازدوا ...

بخاطر تنهایی تن به این کار ندید

تنهایی خیلی بهتر از زندگی بی عشق و اعتماد است

یدونه هم بچه دارم و پدرش اونو دوست داره اونم پدرشو البته خرجی بچه رو هم نمی‌داد وقتی خونه ش بودم

ببین 

من بر اساس شرایط و طرز فکر حودم گفتم نه

ادمای بی مسئولیت اصلاح نمیشن!

خیلی شک داری حداقل یکسال دورا دور تحت نظرش داشته باش 

ببین برای بچه اش چیکار میکنه.

اچقدر مسوولیت داره

چون درسته شما طلاق گرفتین ولی بهرحال اون پدرشه.

بعدشم ممکنه در اینده شخص مناسبت تری سر راهت بیاد،ممکنه هیچ وقت با هیچ کس اشنا نشی و خودت زندگیتو بچرخونی

اینا رو قبل طلاق بهش کرده بودی حتما

ولی اگر امید داری اصلاح بشع،تا به چشم ندیدی باور نکن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی الان هر کی بهش گفت برگرد شد عاقل همه چی دان پنجاه ساله!!؟تا برخلاف میلشون میبنید حرف های میزنید ...

من نگفتم چه تصمیمی بگیره گفتم بره پیش مشاور قشنگ همه چی زیرو بم زندگیشو بگه . من الان اعصابم از شوهرم خورده میگم برنگرد فردا عاشق شوهرمم میگم برگرد دنیا دوروزه‌. اصلا من کی هستم چند سالمه خودم زندگیم چجوریه. بعدشم بودن کسانی که سرشون ب سنگ خورده اصلاح شدن و‌برگشتن با همسر سابقشون. چون یه دوره خودشناسی اجباری رو در طول مدت متارکه گذروندن. حتی زندگیشونم بهتر شده. پس نسخه کلی پیچیدن غلطه

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

می گم مرد ۱۰۰ در صد بی عیب وجود نداره از چند میلیون یکی

نه مرد بی عیب هست نه زن بی عیب بعضیا دیگ از انور بوم میفتن

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

با وجود اینکه بچه داشتین آدم نشده طلاقت داده اونوقت فکر اینی برگردی ؟پیش خودت فکر کن اگه اون آدم بشو بود اینکارو حداقل به خاطره بچه نمیکرد وخودشو درست میکرد الآن دیگه به نظرم خیلی دیره وهمش ازرو احساسات زودگذر هستش اینم بگم اعتقاد دارم انسان جایزالخطاست اگه میخوای بهش فرصت بدی  تا ۴یا ۵سال بگو صبر میکنی اگه اخلاقش واقعا عوض شده بود برگرد تو این ۵سال هم به خودت استراحت دادی هم بهتر تصمیم میگیری که عوض شده یانه همون آدم سابق یه دفعه پانشی بری عقد کنی منطقی تصمیم بگیر

اسی جان الان رفتم تاپیکهای قبل طلاقتون خوندم

دخترت کوچیک نیست که خیلی نگرانش باشی

بعدشم مگه نمیگی از تنهایی بدت میاد اینکه با تو خیلی غریبه ست!

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔

اگه واقعا پشیمونه بهتر میتونی به درست شدنش امیدوار باشی، ولی اگه از سر ناچاری و تنهایی اومده سمتت مطمئن باش آدم بشو نیست، باید خیلی باهاش حرف بزنی تا بفهمی واقعه درست شده یا نه ، اصلا عجله نکن

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...🤍
الان تنهاتر هستم 

باز خود دانی

مردی که عارش بیاد نگاهت کنه کنارت بخوابه یه دوستت دارم ساده نگه... چی بگم 

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔

چی شد که بهت خیانت کرد؟ حوصله داشتی بگو

به خودت میرسیدی؟

اکثرخانم های شاغل زیاد وقت این کارها رو ندارن

شاید باورتون نشه از وقتی طلاق گرفتم خیلی ها پیشنهاد دادن کسانی هم بودن هم سن پدرم ومیشماختمشون استادم هم بهم پیشنهاد داد زن و بچه داشت 

آخه با این وضع جامعه آدم مگه می‌تونه به کسی اعتماد کنه  البته آدمهای خوب هم کم نیستن انصافا

چی شد که بهت خیانت کرد؟ حوصله داشتی بگو به خودت میرسیدی؟ اکثرخانم های شاغل زیاد وقت این کارها رو ن ...

عریزم من تو خونه کار نمی‌کردم واقعا وقت داشتم و به خودم می‌رسیدم 

قبل از ازدواج با من چندتا زن صیغه ای داشت

ایشان یک آدم تنوع طلبه که حسابی از این کار لذت میبره

طاقتشو داری برگرد اگر طاقت نداری کرامت خودتو خراب نکن.

موفق باشی