2777
2789

سلام دوستان امشب مهمون داشتیم تعداد خیلی زیاد بود و عروس های خواهر شوهرم که هم سن شوهرم هستن داشتن ظرف ها میشستن یهو یکیشون به خواهر شوهرش گفت شالم شالم داره میکفته بگیرش یعنی میگفت داره میوفته جلو محمد شوهر من یهو شوهر من دست کرد شالشو براش آورد جلو بعدشم به من نگاه کرد و خیلی بد نگاهش کردم

شما باشید بدتون میاد یا نه و الان من باید باهاش چه رفتاری کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ناراحت باشی گلم.. ولی بنظرم فعلا در حد همون نگاه بد کافیه براش ک متوجه بشه خوشت نیومده

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نه

چون میدونم منظوری نداشته

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

وا به شوهر شما چه ،ک شال اونو درست کنه؟؟خیلی میخواد مراعات کنه از جلو چشم دختره دور میشد..ن اینکه بره جلوتر و شالش رو درست کنع😑😑😑ادم قحط بود اونجا

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..