بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
قرص اورژانسی تا نود درصد احتمال بارداری رو به صفر میرسونه . ولی باز یه بیبی بزن . ولی احتمال ...
من بعد رابطم پریود شدم اما خیلی خفیف بود هفت روز خفیف پریود شدم شک کردم بعد چون پریودم نامنظمه بدون اینکه رابطه ای داشته باشم ماه بعدش اورژانسی خوردم و شیش روز بعدش پریود شدم که شیش روز طول کشید و شدید بودم .بیبی هم دادم منفی بود
من بعد رابطم پریود شدم اما خیلی خفیف بود هفت روز خفیف پریود شدم شک کردم بعد چون پریودم نامنظمه بدون ...
وای نه ... یعنی همینجوری اورژانسی خوردی ؟؟؟؟؟ بدون داشتن رابطه ای ؟؟ بعد کلا اورژانسی تا ۷۲ ساعت بعد رابطه اثر داره ها . کلا نخور چیز خوبی نیست . قرص روکین یا روجا بخور ، ضد بارداری
ارع عزیزم بدون رابطه البته میخواستم خیالم راحت شه چون یکم داستان زندگیم پیچیدس مجبور شدم . فقط میخو ...
اونکه آره باردار نیستی . ولی اورژانسی فقط تا بعد ۷۲ ساعت بعد رابطه اثر داره . دیگه بعدش تاثیری نداره . مثلا چهار پنج روز شیش روز از رابطه بگذره مشکوک باشی به بارداری . اورژانسی بخوری بی تاثیره