2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گرفتم ولی بیشتر 36 ماه بود مال من از همون اول هم بهم گفتن قبول کردم که بخرم

منم یکی دیدم، آخه هیچ جا ۳۶ماهه نبود، راستش ترسیدم😅 ازبس کلاهبرداری زیاد شده.

کاربری قبلیم دیماهی😍
من یخچال دوو دارم البته نقدر خریدم جهازم بود یخچال خوبیه خداروشکر من راضی‌ام از دوو از اقساطیش اطلا ...

مبارکت باشه عزیزم🥰

میگن خوبه، امیدوارم ماهم بخریم و خوب باشه.

کاربری قبلیم دیماهی😍
ان شااالله که برا شماهم خوب باشه قبلش باز میخوای تحقیق کن من سال ۹۶ خریدم

😘😘😘 جنسای الان اصلاً قابل مقایسه باچند سال قبل نیست، برای همون خیلی نمیشه اعتماد کرد.

برای شما ساید هستش؟

کاربری قبلیم دیماهی😍
😘😘😘 جنسای الان اصلاً قابل مقایسه باچند سال قبل نیست، برای همون خیلی نمیشه اعتماد کرد. برای شما س ...

اره واقعا قبول دارم

نه عزیزم ساید نیست

سایدش اون زمان ۶ تومن بود برا بابام خیلی سخت میشد بخوام ساید بگیرم ولی تو اگه میتونی حتما سایدشو بگیر چون فضا کم میاری

ای وای بر این صبر بی صدای ما…
نه 36 ماهه میشه 3 ساله مال ما 5 ساله بود. یخچال و تلویزیون گرفتم. برای صندوق بازنشستگی بود که من گرف ...

ممنونم🙏🏻🙏🏻مبارکتون باشه.

من یخچال دوو میخوام ۳۶ماهه بردارم.

کاربری قبلیم دیماهی😍
اره واقعا قبول دارم نه عزیزم ساید نیست سایدش اون زمان ۶ تومن بود برا بابام خیلی سخت میشد بخوام سای ...

عزیزممم خوبه که هوای پدرتو داشتی🥰🥰🥰

۶تومن🙃الان سایدش شده ۴۸تومن😱 دوقلو ۵۱تومن.

البته قسطی.

نقدش هم چندتومن پایینتره.

کاربری قبلیم دیماهی😍
عزیزممم خوبه که هوای پدرتو داشتی🥰🥰🥰 ۶تومن🙃الان سایدش شده ۴۸تومن😱 دوقلو ۵۱تومن. البته قسطی. ن ...

اخه اون زمان هم حقوقا پایین بود یادمه حقوقش یک و خورده‌ایی بود 

ولی خب انگار اون موقع درامدا به خرجیا بیشتر میخوند تا الان

ای وای بر این صبر بی صدای ما…