2777
2789
عنوان

اون باید پیام میداد به نظرتون؟

143 بازدید | 8 پست

با همکارم پیامکی گاهی صحبت میکردیم و بهم ابراز علاقه کرده بود قبلا. اما آدمی نبود که تصمیم جدی ای داشته باشه. محل کارمون فرق داره و چند ماهی هست که همدیگه رو ندیدیم. امروز رفتم شهرشون بخاطر یه مراسمی و امروز مجوزی که سال ها دنبالش بودم رو گرفتم البته اونم بخاطر اینکه مدرکش ناقص بود با تاخیر چند ماهه مجوز رو میگیره

با اینکه خبر داشت اما نه اومد یه ربعی همدیگه رو ببینیم نه پیام داد تبریک بگه 

شما بخاطر چنین رفتاری ناراحت میشین؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

«قبلا»  ابراز علاقه کرده. 

تصمیمش «جدی»  نبود. 

دختر خوب وقتی سهمی تو زندگیت نداره،  چرا برات مهمه؟ 

بذارش کنار،  ذهنت رو ازاد کن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

که یعنی این آدم سرش جای دیگه ای ممکنه گرم باشه و روش نباید حساب کنم؟

نه خب بااطمینان  به این فکرنمیکنم که حتما شاید یکی دیگه توزندگیشه فقط ناراحت میشم وباخودم میگم شایدپشیمون شده مثلا خونواده مخالفت کردن یااینکه شرایط خودش طوریه ازازدواج منصرف شده یااینکه شاید گرفتار بوده نتونسته بیاد ملاقاتم وکلی فکرمیکردم اماااا خودمو خیلی ناراحت نمیکردم ،بنظرم تانیومده خواستگاریت انقدردرگیرش نشو خواستگارخوب اومد ازدواج کن

♥️🧿💍