2777
2789
عنوان

خانم های متاهل و مجرب یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 31 پست
اگ شوخی کنه اتفاقا برمیخوره بهت.باید جدی و مستقیم و مودبانه بگ... وگرنه حس بدی میگیری ازش شوهر من ...

راستش من متوجه شدم که اون مسائل برام مهمه 

و سرد نیستم 

ولی بازم این مسائل جسارتا بعد ازدواج مشخص میشه🙊

اها پس وقتی شناخت کامل تر شد و فهمیدیم همه چیز اوکیه خودم به شکل غیر مستقیم و کلی بپرسم … البته من ...

ن سنسورای مردا خیلی فعله تو این موضوع

چون منم اصا وا نمیدادم خودم درکش میکنم

شما راحت بپرس 

مثلا ی بار غیر مستقیم بپرس

دیدی جواب نداد یکم راحت تر بپرس اما بازم ن خیلی واضح چون از طرف ایشون شرو شه بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه کن من شوهرم ابن طوری بود تو دوستی بعد من‌فکر می کردم از حجب و حیاشه 

کلا همش من پیشنهاد میزدم رابطه داشتیم ولی تو چت و اینا چیزی نمیگفت‌یا پشت تلفن بعد ازدواج دیدم‌سرده

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

الان اگه حرف بزنه هم نمیتونی بفهمی این جور مسائل رو ینی زناشویی و سرد و گرم بودن فقط فقط بد ازدواج میتونی بفهمی اینو دکترا هم میگن. 

ولی محبت کلامی و این چیزا و خرید کادو وابراز محبت و اینا رو الان میشه فهمید. 

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
نگاه کن من شوهرم ابن طوری بود تو دوستی بعد من‌فکر می کردم از حجب و حیاشه  کلا همش من پیشنهاد م ...

قبل ازدواج تو پیشنهاد رابطه میدادی؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
قبل ازدواج تو پیشنهاد رابطه میدادی؟

اره

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

مثلا ی بار بپرس 

منشا اصلی اکثر اختلافات زوج ها چیه؟شما مطالعه داشتید در این مورد؟چ چیزی مانع میشه ک اختلافات بزرگ نشن و راحت حل بشن...

اگ جوابش اونی نبود ک میخوای😂دفه ی بعد بپرس

چقدمطالعه داشتن در مورد مسائل زناشویی و یادگیریش ودرک جنس مخالف براتون مهمه؟

بعد دیگ بحث آروم آروم باز میش

حالا اینارو با لحنی ک بینتون رواله بپرسید من دیگ رسمیشو نوشتم

انشاالله ک جواب میده🤭🤭🤭

در کل ب نظرم با سوال مستقیم هم نمیشه فهمید

چون میل ب خیلی چیزا ربط داره

مثلا من خیلی شنیدم تو همین نی نی سایت ک کار زیاد و مشغله مالی مردا رو سرد کرده

شاید طرف فک کنه خیلی گرمه ولی چون اون تک بعدی داره ب این قضیه نگاه میکنه

ولی زندگی تک بعدی نیست...مسائل ب هم میپیچن و خیلی کلا فرق داره با اون تفکر اولیه

اسی امیدوارم خوشبخت بشی و زندگیت پر از محبت و هم دلی باشه💌

الان اگه حرف بزنه هم نمیتونی بفهمی این جور مسائل رو ینی زناشویی و سرد و گرم بودن فقط فقط بد ازدواج م ...

باه نمیشه فهمید اما خب در کل باید یه چیز خیلی کلی و جامع رو بفهمی از رفتارش