2777
2789
عنوان

شوهرم بی توجهه

180 بازدید | 14 پست

یا سر کاره یا خسته س وقتیم میاد سمتم من قهرم نازمو میکشه نه اینکه نکشه ولی بازم رفتاراشو تکرار می کنه 

بعد انتظار داره من همیشه زودی آشتی کنمو هر چی می خواد انجام بدم در حالی که واقعا بعضی اوقات دلم می خواسته بیشتر بهم توجه کنه و فقط چون با خودم گفتم خسته س گناه داره کوتاه اومدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ کارش سخته گیر نده منم شوهرم بعضی وقتها اینجوریه گیر نمیدم بهش چون تمام زندگی رو دوششه فقط ی چای بایک کیک خودم پز میزارم میرم پیشش کنارش میشینم فقط اسمش صدامیزنم میگم خیلی دوستدارم ها 

زیاد بهش فشار نیار زندگیها خیلی سخت شده ب زبون شاید نیاره انا خرجها واقعا اسون نیس

پس چه معنایی داره زندگی مشترک؟

عزیزم خودت گفتی همیشه ک اینجوری نیس 

بعضی وقتها مردها بیرون از خون ی مشکلاتی دارن ک نمیتونن ب خانومهاشون بگن دوستدارم با مردنگیشون خودشون حلش کنن برا همین بعضی وقتها باهاش راه بیا باور کن شاید ب روت نیاره اما براش ی دنیا ارزش داره ادم باید این از خودگذشتگی های کوچیکو براشوهرش بکنه ک تو قلب شوهرش جاش محکم باشه☺

منم همین مشکل تو رو دارم وقتی کارش زیاده اینجوری میشه ولی وقتی کارش سبکه خوبه 

آره الان یکم کارش بیشتر شده

ولی واقعا آخه آدما اگه با هم همراه نباشن یا بیشتر برای هم وقت نذارن پژمرده میشن

عزیزم خودت گفتی همیشه ک اینجوری نیس  بعضی وقتها مردها بیرون از خون ی مشکلاتی دارن ک نمیتونن ب ...

من خیلی سعی می کنم غر غر نکنم بهش توجه کنم ولی وقتی میبینم توجهش کم شده تو دلم ناراحت میشم ببخشید اینو میگما یکم دلم گرفته ولی الان انگار فقط وقتی رابطه می خواد توجه می کنه وقتیم اینو بهش میگم میره تو خودش میگه چرا این فکرو می کنی در حالی که من واقعا ازین موضوع دلگیر میشم

من خیلی سعی می کنم غر غر نکنم بهش توجه کنم ولی وقتی میبینم توجهش کم شده تو دلم ناراحت میشم ببخشید ای ...

درکت میکنم عزیزم 

اما باور کن اینجوری ک فکر میکنی نیس اون خودتو دوستداره ک برا رابطه پیش قدم میشه مردها فکر میکنن بارابطه حسشونو دارن نشون خانومشون میدن چون خودشون اینجورین 

تو روزهای ک خونست سرکار نمیره سعی کن اون روز رو براش بیاد ماندنی کن لباسهای خوشکل بپوش سعی کن همیشه وقای نگاهش میکنی لبخند بزنی اینکارهای زنونه ک خودتم خانومی دیگ میدونی چی میگم رفته رفته قول میدم تو برخوردش تعقیراتو بببنی☺

آره الان یکم کارش بیشتر شده ولی واقعا آخه آدما اگه با هم همراه نباشن یا بیشتر برای هم وقت نذارن پژم ...

من خودم این مدت امتحان داشتم واصلا نمیرسیدم که مثل قبل با همسرم وقت بگذرونم اونم چیزی نمی‌گفت بعدا که پرسیدم گفتش چون تو درس داشتی منم درکت کردم نخواستم اذیت بشی خیلی از این حرفش خوشحال شدم کلی انرژی گرفتم 

به نظرم وقتی همسرت سرش شلوغه یه کمی کنار بیا بعدا بهش بگو من فلان روز سعی کردم وقت استراحت تو بیشتر بشه الان دوس دارم بیشتر با هم باشیم 

در کل زندگی سخت شده شما زیاد سخت نگیر. 

امیدوارم هر لحظه خوش بخت تر از قبل باشید