2777
2789
عنوان

یه بسته داره به دستم میرسه ولی من چیزی سفارش ندادم😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 32 پست
مال منه از دوشنبه هفته میش منتظرم 😭😭😭چرا بسته م نیومد خدایا ☹

عزیزم پیگیر باش انشاءالله زودتر به دستت میرسه

یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پیگیر باش انشاءالله زودتر به دستت میرسه

ممنونم اومده به شهرمون ولی هنوز نیاوردن ادرس هم درسته 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
ممنونم اومده به شهرمون ولی هنوز نیاوردن ادرس هم درسته 

خوب شاید یه ساعتی آوردن نبودید یا اصلا نیاوردن اگه میتونید حضوری برید بگیرید 

فقط لینک تیپاکسه رو همسرم باز کرده یعنی چی میشه حالا؟

اخ ممکنه کلاهبرداری باش و هک کنن از طریق همون لینک

برای بابای منم همیشه اس برداشتی بانک میاد ک بانک گفت الکیه  کلاهبرداریه

من محصل طب سنتی هستم به نیت ظهور امام زمان سوال های طبی رو پاسخ میدم خوشحال میشم کمکت کنم 💜🍃
خوب شاید یه ساعتی آوردن نبودید یا اصلا نیاوردن اگه میتونید حضوری برید بگیرید 

کلا خونه بودم مگه برم بپرسم

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
به شوهرت بگو بسته را بگیره برین فضای باز در فاصله پنج متری وایسا به شوهرت بگو باز کنه😂

🤣🤣🤣شانس فردا دیر میاد،😬 تازه پنجاه تومن هم کرایه اشو زده زورم میاد بدم

اخ ممکنه کلاهبرداری باش و هک کنن از طریق همون لینک برای بابای منم همیشه اس برداشتی بانک میاد ک بانک ...

چه وحشتناک ،😱

الآنم خوابیده کاش هک نشده باشه 

آره یه هفته زیاده دیگه حضوری برید بهتره کدش رو داشته باش اونجا بگو بهشون

ممنونم گلم دعا می کنم بسته ت خیر و خوشی داشته باشه برات شما هم دعا کن بسته م برسه دستم 🙏

🤣🤣🤣شانس فردا دیر میاد،😬 تازه پنجاه تومن هم کرایه اشو زده زورم میاد بدم

هئی بدشانسی

😂

چیزی نیست خبرهای خوبه ان شاءلله هدیه ست یا اشتباهی شده یا همون سفارشته که الان اومده

برای سلامتی امام زمانمون صلوات