2777
2789
عنوان

چی بخورم چاق بشم

142 بازدید | 13 پست

سلام به همگی وقتتون بخیر دوستان‌کمکم کنین هر کاری میکنم چاق نمیشم خیلی ام لاغر نیستم ولی دوس دارم‌پر بشم قدم ۱۶۵ وزنم ۵۴ کیلو سنمم ۱۹ ساله میخام یکم پر تر بشم خسته شدم انقد گفتن چرا لاغری اشتهام خوبه همه چی میخورم ولی جذب بدنم نمیشه چی کنم تا عید ۴ کیلو حداقل چاق شم وقت باشگاهم ندارم برم راه حالتون چیه 😔😔

گین آپ

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سویق خریدم از اینستا تو یکماه سه کیلو اضافه کردم

سویق چی  گرفتی عزیزم شماهم اشتهات خوب بود جذب بدنت نمیشد یا نه اشتهام نداشتی  من میخام چیزی باشه جذب بدنم کنه اشتهام خیلی خوبه

تاپیک منو در مورد گین آپ بخون... من هرچی که بگی رو امتحان کردم چاق نشدم ولی گین آپ رو حدود ۱۵ روزه ...

برگشت نداره یعنی ؟ قیمتش چنده چقدر گرفتی کنارش چیزی هم‌مصرف کردی یا ورزش انجام دادی

برگشت نداره یعنی ؟ قیمتش چنده چقدر گرفتی کنارش چیزی هم‌مصرف کردی یا ورزش انجام دادی

نه 

من یه ماه پیش خریدم ۱۵۰، خوبیش اینه به یه تناسب همه جام چاق شده....

ورزش آنچنانی نه، تو خونه همینجوری روزی ۳۰ تا اسکات میزنم که باسنم خوش فرم بشه... خیلی تاثیر داشته، قبلا تخت تخت بود الان بزرگ شده

نه  من یه ماه پیش خریدم ۱۵۰، خوبیش اینه به یه تناسب همه جام چاق شده.... ورزش آنچنانی نه، تو خ ...

قرص و مصرف کردین یا پودر شو؟نحوه مصرفتون چجور بود ؟ میشه سایتی که ازش گرفتین  و برا منم بفرستین 

قرص و مصرف کردین یا پودر شو؟نحوه مصرفتون چجور بود ؟ میشه سایتی که ازش گرفتین  و برا منم بفرستین ...

پودرش رو خوردم اصلاااا تاثیر نداشت

فقط قرصش خوبه، الان دارم قرص میخورم، یکی قبل ناهار ، یکی قبل شام