2777
2789

😐😐

تعداد رای : 38
نظرسنجی
کسب تجربه
13
34%
دلبستگی به نی نی یارها 😶😶
3
7%
اعتیاد(استیکر سیگار )
11
28%
نمی دونم
11
28%
دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه سال عضو هستم  البته امروز به لطف دوستان نی نی سایت تعلیق شدم و کاربری جدید زدم  هی رو ...

چقدر بد 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

هیچ کدوم...پرسیدن سوال هام

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...

نی نی یار ها از محبوبیت بالایی برخوردارند 😅😅

دمتون گرم

فقط وفقط اعتیاد  مخصوصا از زمانی که بقیه 🐘 ت ر شده

😂😂😂

مجبوری....به علت فیلترینگ...تو این مدت هم فهمیدم که این سایت پر از کاربرای سمی😐

دقیقا 

من که می‌خوام سعی کنم اعتیادم به این جا رو ترک کنم 

مخصوصا امروز فهمیدم که اینجا بیشتر برام اعصاب خوردی داشته تا چیز دیگه ای 

بهتر سعی کنم مدتی که اینجا هستم رو بزارم فیلم ببینم و کتاب دانلود کنم و بخونم و کلا از این فضا دور باشم