2777
2789

تو ی ساختمونیم با مادرشوعذم بعد دیشب از سرکار اومده خاخرشوعرمو برده بیرون ، خرید داشته خاهرشورم یه زنگ به من نزده بگه فلانی رو یمبرم بیرون تو میای نمیای یا حداقل بعد اینگه خونه اومده به من بگه، این همه ازن در اون ور حرف زدیم یه کلمه نگفته درین باره، امروز خونه مادرشوهرم بود ار بین حرفاشون فهمیدم ولی به روی خودم نیاوردم خبرنداشتم از خجالتم

چطور انتظار داره من هرجا میرم قبلش بهش خبر بدم بعد خودش تا خونه اومده خاهرشو برداشتع بردع بیرون ی کلمه به من نگفته💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن بابا اسیر که نگرفتی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

شوهر من ور داشته بود  خواهرشو جاریمو برده یه شهر دیگه واسه خرید الکی بمن گفت واسه کار دیگه رفتم اون یکی جاریم خبر داد،🤣🤣وای طوری شستمش دیگه ازین غلطا نکرد  نصف شب فهمیدم نمیشد زنگ بزنی منم خونه بابام بودم تازه زایمان کرده بودم خلاصه پیام بارونش کردم صبم گوشیم خاموش چنروز نرفتم خونم محلش ندادم... اخر سرم گفت خب همین کارارو میکنی که بهت نگفتم 😑

ولی خب چنسال میگذره باسیاست کشوندمش طرف خودم 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

شوهر من ور داشته بود  خواهرشو جاریمو برده یه شهر دیگه واسه خرید الکی بمن گفت واسه کار دیگه رفتم ...

خوب کردی اتفاقا ، من نمیدونم خودشون یه ذره درک از مفهوم زندگی مشترک دارن؟؟؟ که همو باید درجریان کاراشون بزارن

خوب کردی اتفاقا ، من نمیدونم خودشون یه ذره درک از مفهوم زندگی مشترک دارن؟؟؟ که همو باید درجریان کارا ...

اره بخدا من بلانسبت دسشویی ام میرم باید خیر بدم بعد خودش همچین کار بزرگی کرده 

بهش گفتم مانعی نداره بخای خواهرتو ببری جایی خواهرته کس غریبی نیست اما اینکه منم بخام در جریان باشم خواسته زیادی نیست 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁