2777
2789

من میخوام برم پیش دکتر کشکولی . کارهاشم دیدم خیلی خوب بود ولی میترسم ‌ . شما تجربه ای دارید ممنون میشم بگید .منظورم خود پلک هست یکی یکم پایین تره

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم میگم الان سوالت چیه؟😅

اهان 😁سوالی نبود .نوشتم اگر تجربه ای دارید بگید .اینکه جند روز طول کشید عمل سخت بود نبود .ترس داشت چجور بود 

اهان 😁سوالی نبود .نوشتم اگر تجربه ای دارید بگید .اینکه جند روز طول کشید عمل سخت بود نبود .ترس داشت ...

نه نترس درد نداره خیلی سبکه عملش

یه هفته بخیه داری

حداقل ۶ ماهم تایم لازم داری که ورمش لره و خوب جا بیوفته

اسم دکتر رو نمیدونم ولی پیچ نمونه کارای دکتره را دیدم بی نظیره 

من حضوری رفتم دیدمش همه راضی بودن توی مطبش . منتها گفت بی حس موضعی میکنم ده دقیقه طول میکشه. لی من خیلی استرس دارم . آخه بی حس موضعی ترس داره فک کن پلکم رو میبره همه رو میبینم

نه نترس درد نداره خیلی سبکه عملش یه هفته بخیه داری حداقل ۶ ماهم تایم لازم داری که ورمش لره و خوب ج ...

این که چشمه و میبینی که داره مثلا تیغ بر میداره و فلان خیلی ترس داره به نظرم . ممنون از اظهار نظرت 🌸💜

ن استرس نداشته باش درد نداره که ،پیش کدوم دکتر رفتی گلم

مطب دکتر کشکولی رفتم.  تحقیق کردم واقعا کارش عالیه ولی این ترس باعث شده نرم دو ساله هی میخوام برم نمیرم . 

عمل سختی نیست. همون موقع هم مرخص میشی و بستری نداره. نگران نباش من مامانم انجام داده پیش دکتر فرزین ...

مال من یکی از پلک هام افتاده تر هست . بخاطر اون میخوام برم . استرس دارم . ممنون بابت نطرتون