2777
2789

الان میخوای بقیه نی نی سایتیا رو بسوزونی؟ 😂💔

اگه ده سال بعد همدیگه رو ببینیم و ازت بپرسم توی این۱۰سال چیکارکردی؟؟؟؟؟ ایا دوست داری بگی : راستش یه خروار سریال تماشا کردم ، کلی بازی رو تا آخر رفتم ، پیگیر همه ی استوریا و لایو ملت بودم ، اکسپلور اینستا رو تهشو در آوردم ، فقط با دوستام برنامه و بیرون رفتم ، چند تا رابطه رو شروع و تموم کردم و دیگه..ام..کار خاصی نکردم ." یا اینکه ترجیح میدی بگی : حسابی برای رسیدن به آرزوهام کار کردم ، کلی کتاب خوندم ، زندگیم رو سر و سامان دادم ، دور دنیا مسافرت کردم ، با کلی آدم مفید آشنا شدم و الانم دارم پول در میارم و زندگی ای رو که میخوام دارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میخوای بقیه نی نی سایتیا رو بسوزونی؟ 😂💔

مخصوصا مجردا رو 😕

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit

قبلا پربازدید شد چندصفحشو خوندم همه شکر خدا جواب خوبی گرفتن😍

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

مخصوصا مجردا رو 😕

حالا شما آقایی بزار برات آموزنده باشه ببینی چقدر خوبه با محبت جواب دادن😂

اگه ده سال بعد همدیگه رو ببینیم و ازت بپرسم توی این۱۰سال چیکارکردی؟؟؟؟؟ ایا دوست داری بگی : راستش یه خروار سریال تماشا کردم ، کلی بازی رو تا آخر رفتم ، پیگیر همه ی استوریا و لایو ملت بودم ، اکسپلور اینستا رو تهشو در آوردم ، فقط با دوستام برنامه و بیرون رفتم ، چند تا رابطه رو شروع و تموم کردم و دیگه..ام..کار خاصی نکردم ." یا اینکه ترجیح میدی بگی : حسابی برای رسیدن به آرزوهام کار کردم ، کلی کتاب خوندم ، زندگیم رو سر و سامان دادم ، دور دنیا مسافرت کردم ، با کلی آدم مفید آشنا شدم و الانم دارم پول در میارم و زندگی ای رو که میخوام دارم...