2777
2789

(بوگارت سیلور سنت)واااییییی نگم بووووش عالیههههه..😍😍😍حتما ی بار امتحانش کنید..

من ۲۴ میل شو دارم😪

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی قبل از اینکه بیام تو تاپیکت حدس زدم بخوای همینو بگی دقیقااا خیلی خوبه و بوش عالیه

عااالیههه وااایییی اصن دلم نمیاد ازش استفاده کنم بس ک بوش خوبه هااا

...
عااالیههه وااایییی اصن دلم نمیاد ازش استفاده کنم بس ک بوش خوبه هااا

آرههه من که تموم کردم دوباره باید بگیرم

یکی از عطرای مورد علاقمه و چند باری خریدمش

برای حاجت خودم و خودت دعا میکنی؟🙂💔 ان شاء الله همه حاجت روا بشن منم بشم

گرونه تو سایت زده ۱ و ۷۰ که

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
آرههه من که تموم کردم دوباره باید بگیرم یکی از عطرای مورد علاقمه و چند باری خریدمش

چنده قیمتش 

تو سایت گرونه

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
عزیزم من ادکلنشو نمیخرم

خب عطرش چنده

گرمی ۷ یا ۸ تومن با اینکه عطره ولی پخش بو و موندگاری خوبی داره

اها مرسی حتما میگیرم ایندفعه

مثلا شما چند گرمی میگیرین چند میشه  پولش

اها مرسی حتما میگیرم ایندفعه مثلا شما چند گرمی میگیرین چند میشه  پولش

آره بخر و امتحانش کن خیلی بوش خوبه ولی امکان داره خوشت نیاد چون سلیقه ایه ولی من هر موقع میزنمش ازم میپرسن اسم عطرت چیه

مغازه ای که من میرم شیشه های اسپری ۵ گرمی داره که توی اون پر میکنه برام و میشه ۳۵ یا ۴۰ تومن

برای حاجت خودم و خودت دعا میکنی؟🙂💔 ان شاء الله همه حاجت روا بشن منم بشم
آره بخر و امتحانش کن خیلی بوش خوبه ولی امکان داره خوشت نیاد چون سلیقه ایه ولی من هر موقع میزنمش ازم ...

فقط بوش خنک باشه

من از این عطرهای گرم حالم گرفته میشه

ممنون وقتتو گرفتم دوستمم