2777
2789

دوستان من بارداری دوممه ولی خیلی شکم کوچیکی دارم خودمم اصلا ورم ندارم بیرون کسی متوجه نمیشه باردارم حرکات بچمم منظم نیست یه روز کم یه روز زیاد غربالگری دوم ازمایش خونش نرفتم یعنی اولم خوب بود خیلی میترسم خدایی نکرده سالم نباشه اخه دوساله بی خوابی هم دارم😭😭😭

تو سنو وزنش نرماله 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم آزمایش خون غربالگری دوم رو نرفتم دکتر گفت نیازی نیست 

پسرمم سالم دنیا اومد 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
خوب برو بیمارستان حرکات بچه رو ببینن چ جوریه  بعدم برو سونو چرا نرفتی دومیه رو اخه؟!!

گفتن اولی خوبه فقط سه بعدی انومالی رفتم دومی سونو ۲۸ هفته رفتم ۱۲۰۰ بود وزنش

منم بچه ی دوممه

البته الان هفته ی ۳۶ هستم

شکمم کوچیکه

بچمم هفته ی ۳۱ وزنش ۱ و ۶۰۰ بود

زیادم چاق نشدم

منم آزمایش خون غربالگری دوم ندادم

فقط آنومالی رفتم

یعنی دکترم برام ننوشت

ریسک غربالگری اولم کم بود دیگه آزمایش خون ننوشت برام

بایستی مینوشت یعنی؟

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
منم آزمایش خون غربالگری دوم رو نرفتم دکتر گفت نیازی نیست  پسرمم سالم دنیا اومد

نمیدونم همش فک میکنم خدایی نکرده عقب مانده به دنیا میاد خیلیم عصبیم سر درس پسرمم انقد داد وفریاد میکنم ای خدا🥺🥺🥺🥺

منم بچه ی دوممه البته الان هفته ی ۳۶ هستم شکمم کوچیکه بچمم هفته ی ۳۱ وزنش ۱ و ۶۰۰ بود زیادم چاق ...

اکثرا مینویسن نمیدونم منم نرفتم ریسکتون چند بود تو غربالگری اول 

نمیدونم همش فک میکنم خدایی نکرده عقب مانده به دنیا میاد خیلیم عصبیم سر درس پسرمم انقد داد وفریاد میک ...

منم از این فکرا میکردم

ولی دیگه توکل بر خدا

فعلا دیگه فکر و استرس زایمانو دارم

البته اینم باز توکل بر خود خدا

گفتن اولی خوبه فقط سه بعدی انومالی رفتم دومی سونو ۲۸ هفته رفتم ۱۲۰۰ بود وزنش

هر چی دکترت گفت همون بده دست خدا

بچه من که گفتن اب دورش زیاده ممکنه دور از جون مشکلی داشته باشه هفته های اخرم که میگفتن بند نافش دور گردنشه

والا الان سالم سلامته فقط سر ختنش خیلی اذیت شد بچم اگه پسره بچت ببرش حتما  پیش متخصص برای ختنه

اکثرا مینویسن نمیدونم منم نرفتم ریسکتون چند بود تو غربالگری اول 

نمیدونم، خیلی به اعداد دقت نکردم

ولی اگه اشتباه نکنم یک به ۵ هزار بود

اما میگم، مطمئن نیستم

اما چون دیگه زده بود low risk بهم گفت خوبه مشکلی نیست، دیگه سونوی آنومالی رو نوشت فقط