2777
2789
عنوان

واژینال

1262 بازدید | 8 پست

واسه عفونت واژن چه پمادی خوبه

ترشح زرد دارم 

نوزادم دارم نمیتونم برم دکتر 

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلوتریمازول ۱ درصد شب به شب یه اپلیکاتور بزن 

واسه قارچ استفاده کردم 

زیر دلمم درد میکنه دفع یه بار عفونت گرفتم بعد سزارین

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

من داروسازم اگه به بچت شیر خودتو نمیدی این داروهارو مصرف کن

قرص مترونیدازول ۲۵۰ بخر دو ورق هر ۸ ساعت یک عدد بخور 

قرص فلوکونازول ۱۵۰ بخر هر ۳ روز ۱ عدد بخور 

بعد شب به شب پماد واژینال کلوتریمازول ۱ درصد استفاده کن خودتم با ژل بهداشتی بانوان بشور 

بعد که قرصهات تموم شد حتما پروبیوتیک لاکتوفم مصرف کن چون داروهای بالایی فلور میکروبی واژن رو بهم میزنن باید باکتری های مفید تو محیط واژنت فعال باشه برای همین پروبیوتیک باید مصرف کنی 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
من داروسازم اگه به بچت شیر خودتو نمیدی این داروهارو مصرف کن قرص مترونیدازول ۲۵۰ بخر دو ورق هر ۸ ساع ...

شیر نمیدم

شیافشو استفاده کردم ولی قرصشو نه نخوردم

قارچم از بین رفت

ولی ترشح زرد دارم

مگه نباید پماد چرک خش کن استفاده کرد

شیر نمیدم شیافشو استفاده کردم ولی قرصشو نه نخوردم قارچم از بین رفت ولی ترشح زرد دارم مگه نباید پ ...

کلوتریمازول مگه فقط برای قارچه؟برای تمام عفونت های واژینال استفاده میشه اگه ترکیبیش با کلیندامایسین روگیر بیاری بهتر اثر میکنه اسمش دالاواگ سی هس

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
من داروسازم اگه به بچت شیر خودتو نمیدی این داروهارو مصرف کنقرص مترونیدازول ۲۵۰ بخر دو ورق هر ۸ ساعت ...

سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم عصری پیش دکتر بودم برام  قرص واژینال کلوتریمازول با پماد آفیندامایسین ۲ درصد نوشته ولی نحوه ی استفادشو فراموش کردم بپرسم هر دوشونو باهم باید استفاده کنم یا هر کدومو جداگونه؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل