2777
2789
عنوان

درس یا کار؟

167 بازدید | 13 پست

با کدومشون آیندم‌ تامینه؟ ۱۷سالمه و الان سرکار میرم ولی خیلی از اینده میترسم که چی میشه به کجا میرسم هیچ پشتی هم ندارم 

نظرتونو بگید چه کاری راه بندازم که خوب باشه  خودم تاتو دوس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاقه 😐من بابام یچیزی میگه ،مامانم یچیزی،جامعه یچیزی

خودم کلا یه راه دیگه میرم😂😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بستگی به علاقه داره.

باید بدونید که کار تا یه زمانی جواب میده یعنی به یه بازه سنی که میرسید دیگه جاذبه ای برای مدیرا ندارید.

اگر هم میخواهید کار کنید بهتره یه مهارت بدرد بخور رو انتخاب کنید و توش حرفه ای بشید اونطوری سنتون هم بالا بره بازم شما رو قبول دارن.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

اگه تتو دوست داری و استعدادشم داری، برو تو کارش. درآمد این کارا هم خوبه ظاهرا. آدمِ خودتم هستی

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اگه تتو دوست داری و استعدادشم داری، برو تو کارش. درآمد این کارا هم خوبه ظاهرا. آدمِ خودتم هستی

به نظرت تا چندین سال بعد از مد نمیوفته؟ این چیزارو من خیلی شنیدم که میگن یروز دمده میشه

رشتم حسابداریه به نظرت اینده ی خوبی میتونم داشته باشم

به شرط اینکه نرم افزار بلد باشی و تخصص و مهارت داشته باشی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
به نظرت تا چندین سال بعد از مد نمیوفته؟ این چیزارو من خیلی شنیدم که میگن یروز دمده میشه

نمیدونم عزیزم راستش

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم