2777
2789
عنوان

موهای زائد صورت

324 بازدید | 8 پست

سلام  خانما من موهای صورتم خیلی تند تند در میاد یعنی وقتی میرم اصلاح نهایت  چهار یا پنج روز خوبم بعدش زود پر میشه دوهفته ی بار میرم آرایشگاه بعضی اوقات زودتر موهای صورتمم هم خط ریش و پیشونیم خیلی خیلی موهاش سفته و درد میکشم هر دفعه عذاب شده آرایشگاه رفتن برام 

راهی هست کمتر در بیاد ؟

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن روغن رازیانه خوبه و. روغن مورچه 

یعنی بگیرم بزنم ب صورتم ؟ چجوری استفاده کنم چقدر بمونه

مو ها ضخیم هستن؟ خدای نکرده مشکل هورمون یا کیست تخمدان ندارین؟

نمی‌دونم سونو ندادم اما پریودم هر ماه داره س روز دقیقا عقب میفته ب طوری ک اول آخر ماه میشدم الان افتاده اول ماه .ممکنه کیست باشه ؟و اگ باشه ربطی ب موهای زائد داره؟خیلی ضخیم نیست اما خیلی سفته  ب سختی اصلاح میشه 

نمی‌دونم سونو ندادم اما پریودم هر ماه داره س روز دقیقا عقب میفته ب طوری ک اول آخر ماه میشدم الان افت ...

پریود اگه خیلی عقب یا جلو بیوفته شاید از کیست باشه

موهای زائد زیر چانه یا جاهای دیگه از صورت و بدن هم از کیست ممکنه باشه

نمیدونم

پریود اگه خیلی عقب یا جلو بیوفته شاید از کیست باشه موهای زائد زیر چانه یا جاهای دیگه از صورت و بدن ...

ن زیر چونه مو ندارم 

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت

یعنی بگیرم بزنم ب صورتم ؟ چجوری استفاده کنم چقدر بمونه

ببین سرچ کن روغن رازیانه برای موهای زائد صورت نی نی سایت... نظر کاربرا رو بخون ❤️

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
ببین سرچ کن روغن رازیانه برای موهای زائد صورت نی نی سایت... نظر کاربرا رو بخون ❤️

باشه مرسی گل