2777
2789
عنوان

برای کره جنوبی بورس شدم 🥺🤍🇰🇷

| مشاهده متن کامل بحث + 18143 بازدید | 172 پست
😁 سعیمو میکنم به خودم مسلط باشم عقب نیام برگردم ایران بدبخت شم

هی😞😞رفتی اونجا اولین غذای عجیبی که دیدی یاد من بیافت😐🤣🤣🤣

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۷سالشه تجربی میخونه امیدوارم بهترینهاقسمتش بشه  شمام همچنین لطفاتاپیک زدی ونم تک کن دوست دارم ...

انشالله 😍 بله در مورد رشته ی تجربی هم باید خیلی توضیح بدم چون بورس شدن اونم توی کره جنوبی برای رشته تجربی غیرممکن بوده و جدیداً یه کوچولو آسون گرفتن شانسشو آوردن بالا

کشور مورد علاقمممم 🙂💜

عزیزممم تبریک میگم 😍 

فیزیک خیلی آسونتر میشد اگه بجای سیب خود درخت میفتاد رو نیوتن :) 🌚🔪                                          شکست عشقی فقط اونجا ک شیرکاکائو زودتر از کیک تموم میشه :/ 💔

سلام وقتتون بخیر

بنده دانشجوی ترم 7 رشته زیست شناسیم میخواستم که برای کره اقدام کنم

میتونید بهم کمک کنید؟؟

اگه آیدی تلگرامی چیزی بدین که پیام بدم بهتون ممنون میشم

یادش به خیر  چندین سال قبل خواهر منم بورس شد ولی نرفت کلا ادم تنها مهاجرت کردن نیست نمیتو ...

سلام گفتید خواهرتون بورس شد میتونم  یسری سوال بپرسم؟

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️
سلام گفتید خواهرتون بورس شد میتونم  یسری سوال بپرسم؟

سلام 

بورس شدنش برا خیلی سال قبله 

زمان زیادی گذشته 

ولی سوالتونو بپرسید بدونم میگم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
سلام  بورس شدنش برا خیلی سال قبله  زمان زیادی گذشته  ولی سوالتونو بپرسید بدونم میگ ...

(من راجع به خودم اول بگم)

ببینید من کلا کره رو دوس دارم اما حس میکنم ایتالیا 

به روحیم بیشتر میخوره منتها 

من قراره برا دوسال دیگه اقدام کنم تا اون موقعه معلوم نیست بورسیه استانی ایتالیا باشه یا نه چون میگن وضع مالی دانشگاها بد داره میشه

اما خب کره علاوه بر خرج مخارج هزینه پول رفت برگشت هم میده 

منتها بديش اینه حتما باید زبان کره ای و انگلیسی فول باشی

من هیچکدوم رو بلد نیستن نمیدونم تو دوسال میتونم هردو زبانم رو خوب کنم یا نه(شدن که فکر کنم بشه)اما حب مدارک رو هم میخوام آماده کنم و اینا یکم سخت میشه

خلاصه که ایتالیا هم فقط مدرک زبان انگلیسی میخواد

دلم خودم با ایتالیاس منتها من هیچ گونه تمکن مالی از طرف 

خانواده ندارم و نخواهم داشت

برا همین شرایط کره انگار برام بهتره اما میترسم وسط درس خوندن یهو دلمو بزنه یا بار علمی کره زیاد نباشه 

چون من برا هنر میخوام اقدام کنم

🥲اول میشه یه کمکی تو این کنید شما فکر می‌کنید بهترین راه چیه

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️
(من راجع به خودم اول بگم) ببینید من کلا کره رو دوس دارم اما حس میکنم ایتالیا  به روحیم بیشتر ...

ببینید ایتالیا که اصلا برای زندگی و کار مناسب نیست 

اتریش بلوکه کردن پول و تمکین مالی و این چیزهاش خیلی بهتره مثلا پول بلوکه نمیکنی 

برای تحصیلی اتریش خیلی راحت تره 

من خودم المان زندگی میکنم برای تحصیل خب شرایطش سخته تومن مالی بلوکه کردن حداقل ۱۲هزار یورو اینطورها (دقیق نمیدونم) البته دانشگاه  های انگلیسی زبانم داره ولی خب اتریش راحت تره برا دانشجو 

در مورد کره خب از لحاظ زندگی اوکیه زبانش سخته ولی یادگیریش راحت تره با این وجود 

ایتالیا رو که اوکی نیستم 

اتریش برای ادمی که تحصیلی میخواد بیاد شرایطش راحت تره المان سخت تره و المان به نسبت گرون تره و زبان جفتشونم یکی هست 

هر جا مهاجرت کنی سختی خودشو داره هر جا حسن و معایب خودشو داره بابد ببینی چی میخواهی 

من خودم کره رو دوست دارم منتهی برا زندگی اصلا در حد تفریح برم بیام 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋