2777
2789
عنوان

مادران با تجربه لطفا بياين

32 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

توروخدا كسي اگه ميدونه كمك كنيد من ي دختر ٧ ساله دارم كلاس اول خيلي خيلي خيلي اذيت ميكنه تو مدرسه از نظر اخلاقي ازش تعريف ميكنن اما تو خونه واقعا خيلي خيلي بد هرجا ميرم ميگن چرا اينجوري يكسره گريه ميكنه بهونه ميگيره اصلا حرف گوش نميده همش گربه و جيغ ميزنه تا ب هدفش برسه مثلا همين الان بهش ميگم بيا تمريناتو بنويس ننوشت منم جمع كردم شروع كرد گريه كردن گفتن برو صورتتو بشور بعد بيا بنويسيم داره بكسره جيغ ميزنه گريه ميكنه ميگه تو بيا كمكم كن بدادم برس اخه چرا اصلا نميفهمه من چي ميگم دعواش ميكنم نميفهمه اروم حرف ميزنم نميفهمه واقعا خودمم موندم چيكار كنم چ رفتاري باهاش نشون بدم

با روانشناس کودک صحبت کن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من مربی مهدم تو مهد بچه های این مدلی زیاد داریم 

بزار گریه کنه اصلا بهش توجه نکن حس مادرانتو بزار کنار تا مستقل بشه بهش بگو اگ خودت ب کارات برسی بت اجازه میدم مثلا بیای کنار من باهم آشپزی کنیم یا باهم سالاد درس کنیم یا بگو اگ خودت کاراتو بکنی برات بستنی میخرم همیشه نباید بش جایزه بدی ک بخاطر اون جایزه مجبورشه کاراشو بکنه اگ ب حرفت گوش نمیده دعواش نکن بش بگو چون مشقاتو ننوشتی امروز باید مثلا تو جمع کردن خونه جمع کردن اسباب بازیا یا ظرفا کمکم کنی 

ببین من مربی مهدم تو مهد بچه های این مدلی زیاد داریم  بزار گریه کنه اصلا بهش توجه نکن حس مادرا ...

عزبز من همه اين رآها رفتم الان باجگير شده اصلا ب مكافأتي باهاش دارم من خودم  اصلا اهميت نميدم اما ديوانه ام كرده واقعا خستم كرده با مشاور هم حرف ميزنم نتيجه نميگيرم ديوانه شذم