2777
2789
عنوان

وام ازدواج

578 بازدید | 39 پست

سلام دوستان خوب هستین❤

خانوما ما ۶ماه پیش واسه وام ازدواج ثبت نام کردیم تازه یه هفته ای هست که نوبتمون اومده اما حالا میگن بانک بودجه نداره 😑بنظرتون چیکار کنیم پولشم خیلی نیاز داریم اخه اگه بودجه نداره اول میگفتن اعصاب برامون نذاشتن😭😭😭

عزیزم وام ازدواج فقط مگه پارتی کلفتی داشته باشی که بهت بدن

من یه آشنایی بانک داشتم شوهرم رفت نشناخته بودش گفته بود بودجه نداریم برو بانکی دیگه خودم که رفتم منو که دید گفت مگه میشه واسه شما بودجه نداشته باشیم یکماهه وامو بهمون دادن تو نوبتم نموندیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا بهمن و اسفند دیگه وام نمیدن میره برا بعد عید. مگه آشنا پیدا کنین

بخدا فقط باید پارتی داشته باشی فامیلمون آذر عقد کردن الان وامو گرفتن ما شهریور ثبت نام کردیم هنوز هیچی🤦🏻‍♀️

اگه میتونی ضامن رسمی پیدا کنی 2تا برو بانک پارسیان ثبت نام کن 45روز از روز ثبت نام تا تحویل طول میکشه اما شرایط ضامنش سخته ولی خیلی زود میدن

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻
اگه میتونی ضامن رسمی پیدا کنی 2تا برو بانک پارسیان ثبت نام کن 45روز از روز ثبت نام تا تحویل طول میکش ...

مشکل اینه  ضامن هم نداریم به هرکی میگی بهانه میاره حالا به زورررر یکی پیدا کردیم  اونم با پول حالا رئیس بانک تقریبا اشناس گفته باهمین یکی هم قبول میکنم 

ببین تو که 6 ماه صبر کردی دو ماه دیگه صبر کن تو فروردین وام بیشتر میشه منم پارسال همینکارو کردم جای ...

عزیزم هستیم کرمانشاه بانک سپه 

اگه بیفته سال جدید مبلغش عوض میشه؟