2777
2789
عنوان

جمع شدن جنین یک طرف شکم!!!

9315 بازدید | 14 پست

مامانا خانوما به کمکتون احتیاج دارم

حدودا یک ماهی هست بچه م خودشو یک سمت شکمم که بیشتر چپ هست جمع میکنه یه دفه قلمبه یه طرف شکمم میزنه بیرون 

الان ک بزرگتر شده گاهی وقتا مخصوصا موقع خواب دوطرف شکمم سفت میشه و درد بدی میرسه به پهلوهام😥

به دکتر که گفتم گفتش طبیعیه اما الان دیگه بیشتر شده ... حدودا ۵ دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه و وقتی بلند میشم خوب میشم 

بچه مم بریچ هست

باید نگران باشم یا طبیعیه؟ کسی بوده مثل من کمکم کنه؟

الان هفته ۳۶ هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم اینطوریه بعدش باز همه جا وول میخوره نمیدونم طبیعیه یا نه عزیزم بچه بریچ باشه سزارین میشه منم تا الان بریچ

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
برای منم اینطوریه بعدش باز همه جا وول میخوره نمیدونم طبیعیه یا نه عزیزم بچه بریچ باشه سزارین میشه من ...

آره منم دقیقا همینطورم 

بیشتر موقع خوابیدنم اینطوری میکنه خودشو. بعدش پامیشم یکم راه میرم شکممو ماساژ میدم بر میگرده سرجاش و بازی میکنه انگار میخواد فقط منو بیدار کنه

آره منم تا الان نچرخیده هفته دیگه نوبت سزارین میده بهم

طبیعیه عزیزم 

وای الهی شکر 

دکترم بهم گفتا اما حالا بیشتر این اتفاق میوفته 

میگم نکنه به جاییش فشار بیاد نکنه کیسه آبشو پاره کنه انقد سفت میکنه خودشو😁

گاهی وقتا شکمم مثل خربزه میشه

آره منم دقیقا همینطورم  بیشتر موقع خوابیدنم اینطوری میکنه خودشو. بعدش پامیشم یکم راه میرم شکمم ...

به سلامتی عزیزم  ❤❤🥰🥰پس احتمالش هست منم سز کنم آب زیاد بخور آب دور بچه زیاد بشه

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕