2777
2789
عنوان

با آدم فضول باید چ کرد ؟ 😐🌱

311 بازدید | 17 پست

سلام خوبید

منو نامزدم شهرامون از هم دوره گفتم تو تاپیکای قبل.‌.. 

هفته ی پیش رفتم شهر نامزدمینا ( عقدیم) و خونه مادرشوهرم بودیم ک یه شبش مهمون دعوت کرد

من کلا ادم راحتیم و دوس دارم راحت باشم یه تیشرت لانگ پوشیدم با شلوار نیم بگ کلا از تیپای لش خوشم میاد با تیپای دیگ زیاد راحت نیستم 😂

حالا فامیلشون برگشته ب خواهرشوهرم گفته عروستون مث نوجوونای ۱۵ و ۱۶ ساله تیپ میزنه 😐

حالا من ۲۲ سالمه البته چن روزه ک ۲۲ سالم شده 😂.. البته خواهرشوهرمم خوب جوابشو داده بود 😂

حالا ب نظرتون حق داره ؟ این تیپ واسه ۲۲ سال خیلی ضایعس ؟ اینم بگم نامزدمم با تیپم هیچ مشکلی نداره

دلم میخواد دفعه ی بعد ک رفتم یه جواب دندون شکن بدم فامیلشون .. انقد بدم میاد فضولی میکنن تو زندگی مردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من یه ادمی ام که میگم پوشش هیچکس به هیچکس دیگه ای مربوط نیست. مثلا خیلیا نارنجی رو رنگ جلف میدونن ولی من یکی رو ببینم که نارنجی پوشیده قضاوتش نمیکنم ولی خب مگه همه عین منن؟ من نمیگم خودتو به خاطر دیگران تغییر بده. اگه انقدر اعصابت قوی هست که هر حرفی شنیدی بگی گور باباشون و زندگیتو بکنی که هیچ اگه نه سعی کن همرنگ مردم باشی. حداقل تو جمعی که میدونی ریاد توش خاطرخواه نداری. نمیدونم متوجه حرفم میشی یا نه.

هیچ عیبی نداره و هرجور دوست داری زندگی کن .. این مردم به هوای بارونیم میگن خراب و ایراد میگیرن از م ...

دقیقا اصلا هرکسی سلیقش فرق داره

من خودم ب هیچ وجه لباسای چسبونو نمیتونم تحمل کنم

ببین من یه ادمی ام که میگم پوشش هیچکس به هیچکس دیگه ای مربوط نیست. مثلا خیلیا نارنجی رو رنگ جلف میدو ...

حرف مردم اصلا برام مهم نیست

ولی این یه نمونه لجم گرف چون واقا بهش مربوط نبود ک دخالت کنه 🤦‍♀️ 

اخه لجم گرف ازش 😂😂 ب خدا اگ تیپ خودشو میدیدی..

سرهرچیزی لجت بگیره بی عصاب میشیا ازمن بتو نصیحت.اره تیپ تو توسلیقه اون نبوده ولی خیلی بهش فشاراومده ک ب زبون اورده

برای سلامتی تو دلی ام یه صلوات مهمونم کن لطفا
سرهرچیزی لجت بگیره بی عصاب میشیا ازمن بتو نصیحت.اره تیپ تو توسلیقه اون نبوده ولی خیلی بهش فشاراومده ...

کلا ادم حسودی بود همه میگن حسادت خیلی میکنه ب بقیه دنبال نیش زدنه فقط