2777
2789

راستش چون پدر من خونه داد و ما رفتیم نشستیم و من خیلی جاها از جهت اقتصادی همسرم رو کوبیدم و خیلی هم کار بدی کردم. میخوام ببینم با چه کارها و ترفندایی اقتدارش رو بهش بدم.

صوت های دکتر حبشی گوش کن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

همینکه تو سرش نکوبی کافیه عزیزم

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازین به بعد این کارایی ک کردی نکن.

ازش تبعیت کن، بیشتر به حرفش باش... ببینه حرفی میزنه بهش عمل میشه، مردا نیاز دارن به احترام و اینکه بهشون شخصیت بدی.

ازش تعریف کن بزرگش کن جلو بقیه، پشت اسمش آقا بزار جلو بقیه.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

صوت های دکتر حبشی گوش کن

دقیقا اینجا به نتیجه نمیرسی کلید مرد دکتر حبشی رو گوش بده کامل میفهمی 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

ازش قدردانی کن

یه ویدئو رایگان دیدم که چکیده کلی کتاب و دوره رو در نیم ساعت میگه

بنظرم حتما این ویدئو رایگان یوتیوب رو ببین 😊

50 روش افزایش عزت نفس رو یاد داده که چند تاشم بکار ببندی مثل من نتیجه می گیری

https://youtu.be/uxmiq4ZThdk

حاشیه هم نمیره و سریع میره سر راهکارها

توی گوگل هم سرچ کنی ( عزت نفس نوروزی آکادمی ) برات میاره

اینم کانال تلگرامشه

https://t.me/norouzi_academy

و حداقل هفته ای یکبار مرورش کن تا کم کم تغییر کنی 😊