2777
2789

۳۵ هفتمه اتاق بچمو چیدم اما ساک بیمارستان آماده نکردم 

خداروشکر تمام آزمایش و سونو تا به الان مشکلی نداشته 

ولی فوق العاده نگرانم اصلا دوست ندارم بچم به دنیا بیاد میگم بمونه توشکمم من نمیتونم خوب نگهداری کنم ازش😔

فقط گریه میکنم میترسم 

تورو خدا نیایید بگید تو که آمادگی رو نداشتی چرا بچه اوردی خودم میخواستم الان اینجوری شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا قبل اینکه برم تو اتاق عمل نه همچین حسایی نداشنم 

اما بعدس به محض ابنکه خواستن بیحسی بزنن یهو تمااام استرس و اضطراب عالم اومد تو وجودم 

میگفتم‌کاش امروز عملم نکنن بمونه فردا 😬

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

آره عزیزم طبیعی هستش فقط سعی کن سرگرم کنی خودت رونذاراین حالت بیشتر بشه ممکنه افسردگی بگیری به زایمان که خدابراکسی نیاره هیچی نمی‌فهمی از زندگی وبچه اگه میتونی بری مشاوره خیلی خوبه عزیزم فقط نزارتواین حال بمونی ویری زایمان خودم تجربه افسردگی بعدزایمان ودارم پس یه مامان شادباش وازهرلحظه بارداری لذت ببرومنتظراومدن کوچولوباش

آره عزیزم عادیه ولی دنیا که بیاد میبینی خودت همه کارها رو میکنی اصلا ترسات اون موقع به نظرت مسخره می ...

از نگهداری که هیچی بلد نیستم از تغییر زندگیم از همه چی میترسم با این که خودم میخواستم 

خداکنه زود خوب بشم 

دلم برایه اون بچه هم میسوزه یه مادر افسرده داره

اسنرس ورود به یه تغییر بزرگه من تا زمان زایمان حسم فقط محافظت بود حس دوست داشتن یا عشق نداشتم تا ای ...

فقط فکرهای منفی میاد سراغم 

میگم اون تو جاش خوبه بیاد بیرون من ک حال رو حیم خوب نیست هیچی هم بلد نیستم نمیدونم چطوری میخوام مراقبت کنم ازش

خدا بچه هاتو حفظ کنه

کاش برایه منم ترس از عمل بود  همش میگم به دنیا بیاد مشکل داشته باشه چی 😔

اها 

اره این فکرم میکردم‌منم 

طبیعیه 

ولی بسپار به خدا

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

آره عزیزم طبیعی هستش فقط سعی کن سرگرم کنی خودت رونذاراین حالت بیشتر بشه ممکنه افسردگی بگیری به زایما ...

من افسردگی بارداری دارم حال روحیم خیلی وقته خوب نیس 

اما هیچکس متوجه این نشد 

افسردگی بعد زایمانتون چقدر طول کشید تا خوب بشید؟