2777
2789

مخصوصا برای دختر چون دختر تقریبا دستش بستس باید به  شوهر و بچه هاشم برسه 

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 

چرا باید راضی نگهشون داریم؟ 

پدر و مادریم که همچین انتظاری دارن واقعا ظلم میکنن به بچه هاشون

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سخت نبود که انقدر ثواب نداشت 😂😂

من به شخصه خیلییی اذیت شدم و میسم اما تاثیرشم دیدم تو زندگیم

تویی که مذهبی نیستی، ممکنه به دلایل زیادی اینطوری باشی ولی بنا نیست از ما مذهبی ها تصور بدی داشته باشی و راحت هممون رو محکوم کنی! همه جا خوب و بد هست. تو هم بالاخره یه روز ممکنه بیای در خونه اهل بیت (ع) اونا عاشق تو هم هستن و تو هم دوستشون داری... منم گاهی وقتا کارایی که برات ممکنه عجیب باشه رو انجام میدم، لاک میزنم آرایش میکنم آهنگ گوش میدم و خوش میگذرونم! فقط یه سری خط قرمز دارم. همین! 😊 میدونم خیلی خرمذهبیا باعث زده شدنت از دین میشن ولی ببخششون. کسی که تقوای واقعی داشته باشه قلبشو بزرگ میکنه تا از روی علاقه امر به معروف کنه... امر به معروف یعنی با رفتار! یعنی من اونقدر دوستت داشته باشم که واقعا دلم بخواد مثل من از دینداری لذت ببری...و تو ببینی چه حس عالی دارم و بخوای تجربش کنی. ببخش اگه برای انتقال این حس خوب به تو هنوز ضعیفم💔 هنوز اون حس عالی رو ندارم ولی دارم دنبالش میگردم، ذره‌ای ازش رو چشیدم 🥲 اسمش حسینه (ع)🌱  رفیقی که باهاش یه حس فوق العاده رو تجربه کردم چیزی از جنس خدا 🌱 من از ته قلبم برای تویی که مذهبی نیستی بهترینا رو میخوام. دوست ندارم مجبورت کنم و از اینکه با ناراحتی نگاهم کنی هم دلم میگیره 💔 از اینکه بینمون تفرقه باشه دلم میگیره. من خیلی بیشتر از اونی که فکرشو کنی سعی کردم درکت کنم و دنیات رو بشناسم. تو هم گاهی سعی کن دنیای منو درک کنی و بشناسی حتی اگه دوستش نداشته باشی. ممنونم ❤🌱

بالاخره پدر و مادر گردن بچه حق دارن. نمیشه وقتی که پیر شدن به امون خدا رهاشون کرد. باید تعادل ایجاد کرد. که خدای نکرده اگر یکروز رفتن آدم دلش نسوزه 

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

بله ولی ما دنبال راصی کرذن اونا نباید مدام باشیم ...اول اینکه اونا ک خدا نیستن 

بعدشم بعضی پدرمادرا خیلی متوقعن .

پدرمادرایی هم هستن همیشه راضین ...مثل پدرمادر من .انتظاری ازم ندارن اماپدرمادرهمسرم هرچه کنیم بازهم ناراضین .ذات ادما متفاوته

اره سخته واقعا 

ولی خب یه مدتی داره دیگه 

در عوض بچه های خودمون خوب بار میان 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
چرا باید راضی نگهشون داریم؟  پدر و مادریم که همچین انتظاری دارن واقعا ظلم میکنن به بچه هاشون

بالاخره خدا گفته باید پدرو مادر راًی نگه داری ولی پدرو مادر من مخصوصا مادرم اگه زندگی خودمو داشته باشم باهاش به مشکل میخورم 

اگه سخت نبود که انقدر ثواب نداشت 😂😂 من به شخصه خیلییی اذیت شدم و میسم اما تاثیرشم دیدم تو زندگیم

عزمزم یکم مشاوره بده منم بتونم از پسش بر بیام خیلی به مشکل خوردم 

چرا باید راضی نگهشون داریم؟  پدر و مادریم که همچین انتظاری دارن واقعا ظلم میکنن به بچه هاشون

دقیفا 

مگر اونا مارو راضی نگه داشتن همیشه ...مثال اینکه پدرمادری ک همیشه از فرزندش توقع احترام و ول خرج کرذن داره اما خودش درزمان نیاز فرزندانش هیچ کمکی نکرده و پدری نکرده براشون

بالاخره خدا گفته باید پدرو مادر راًی نگه داری ولی پدرو مادر من مخصوصا مادرم اگه زندگی خودمو داشته با ...

من این حرفو قبول ندارم 

کسی که اون بچه رو بوجود آورده منم و تنها کسیکه می‌تونه انتظاز داشته باشه بچمه 

اولویت پدر ‌و مادر باید شادی قلبی بچه هاشون باشه 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)