2777
2789
عنوان

بچه ها من نمیدونم برم یا نه😔

571 بازدید | 81 پست

دوران لیسانس سه تا دوست بودیم که سر مسائلی رابطه مون به هم خورد، اونا خیلی به من توهین میکردن خصوصا یکیشون با حرفاش روح منو نابود کرد و عزت نفس منو گرفت طبق گفته مشاور! بهم میگفت سرطان یا عزراییل درحالیکه خداشاهده من هیچکاری نمیکردم اون عصبی بود منم ساده بودم سر کوچکترین چیزی توهین میکرد من خیلییی بهش کمک میکردم تو مشکلاتش تو درسا، من فقط یه مشکل روحی روانی داشتم که سراون به خودش اجازه داد توهین کنه بهم میگفت گوشی دستم میگیره حالم خوب بشه تو پیام میدی میگی سلام خوبی حالم بد میشه... اینایی که گفتم نصفشم نبود

بعدشم سر یه قضیه ای ما دوستیمون سه تایی بهم خورد

حالا زد و ما سه تامون باهم ارشد قبول شدیم و یه دانشگاه

یکیشون با کنکور قبول شده

و من و اون یکی بدون معدل و خداشاهده چقدر تلاش کردم که خودشو بکشونه بالا که بتونه ارشد بخونه ولی بعد اینکه خبر دادن قبول شدید بهم گفت تو نیا این گرایش ما نمیخوایم تو باشی😔 و من از اون روز به چه کنم چه کنم افتادم درخواست مرخصی دادم اگه موافقت نکنن انصراف میدم چون طاقت ندارم ببینمشون

بچه ها من خیلی ساده ام تحمل ندارم اونارو ببینم همه هم بهم میگن ۴سال زحمت کشیدی تو لیسانس حالا نمیخوای بری ؟ مشاورمم بهم گفت برو ولی خیلی سختمه یاد توهیناشون میفتم😔 من هیچی تو رفاقت کم نذاشته بودم براشون

پس فردا نتیجه مرخصیم میاددعاکنید موافقت کنن😔 انصراف ندم بنظرتون؟ پس آرامشم چی میشه

فقط بهت حسادت میکنن تمام

ببین چقد خوبی که حسودیشون میشه با دیدنت

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا این چه حرفیه می‌زنی اصلا برو سر همون کلاس هم بشین ولی بهشون محل نده اگر خیلی اذیتت کردن به جرم مزاحمت شکایت کن خیلی غلط کردن برای تو تصمیم می‌گیرن 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 

ماشالله داری واسه ارشد میخونیاا. کلا یه روز درهفته کلاسه. اونم ب خاطر دو نفر ک الان هیچ جای زندگیت نیستن میخوای از هدفت پا پس بکشی؟؟

من اگر نیکمو گر بد،تو برو خود را باااش 🌹

دخترررر با اینده خودت سر ی ادم پوچ و بی ارزش قمار نکن خواهش میکنم 

انصراف نده و جوری رفتار کن که تو اونا رو پاک کردی قبل از اینکه اونا اینکار بکنن اصلا طوری رفتار کن انگار نیستن و نمی شناسیشون هرکدومم حرفی زدن بگو هرکی ناراحته انصراف بده چرااا تو باید انصراف بدی اخه  

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

بخاطر ارزوها و اهدافتون بجنگید

ارشد رو ادامه بدین، قطعا دوستای دیگه تو دوره پیدا میکنید

اگر  امروز از خواسته خودتون کوتاه بیاید فردا و فرداهای دیگه هم هست، با نمره عالی و قوی ادامه بدین

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
فقط بهت حسادت میکنن تمام ببین چقد خوبی که حسودیشون میشه با دیدنت

اصلااا نمیدونم چرا اینجوری میکنه خصوصا یکیشون هربار همدیگه رو میبینیم شبش زنگ میزنه یه دعوا باهام راه میندازه

آخرین بارم گفت انقدر بیخودی همه تنهات گذاشتن و بلاکت کردن😔 درصورتیکه هیشکی اینکارو نکرده اصلا 

هرکس بهت توهین میکنه، با خودت بگو مگه اگر اون بگه من گاوم، من گاو می‌شم؟ بذار هرچی می‌خواد بگه. به مرور زمان همه میفهمن چه آدم سطحی‌ایه. آینده‌ات رو واسه چارتا حرف مسخره خراب نکن. سرتو شلوغ کن با کار و درس و کلاس زبان و ... که نیازی به آدما نداشته باشی و نخوای به چنین آدمایی مسیج بدی. 

واقعا چرا همچنان در ارتباطی باهاشون؟

زحمت کشیدی و بخاطر چنین آدمای بی فرهنگی میخوای قید همه زحماتتو بزنی؟

نمیتونم درک کنم چطور بهشون اجازه دادی انقد رک هرچی دوست دارن بهت بگن و ناراحتت کنن