2777
2789
عنوان

سنوی ان تی_جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برام فرقی نداره ولی خانواده شوهرم چون شوهرم تک پسره خیلی توی این حرفان،بعد خواهر شوهرامم همه شون ...

خخخخخ منم خانواده شوهرم همه نوه دختر دارن منم که دختر دار شدم نسلشان رو مقطوع کردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣فقط قیافه مادر شوهرم  اولا وقتی بشنوه باردارم چون نگفتم به هیچ کس دوم وقتی بفهمه دختره دیدن داره😄😄😄😄😄😄احتمالا یه سکته ناقص بزنه. 

برا خودم که واقعا فرقی نداره از دیروز که جنسیت فهمیدم  اسم انتخاب کردم انگار رو ابرام یه کپی از خودم😉

خخخخخ منم خانواده شوهرم همه نوه دختر دارن منم که دختر دار شدم نسلشان رو مقطوع کردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣فقط قی ...

عزیزم انشالله به سلامتی بغلش کنی🤗

اره حالا شوهرم به همه گفته احتمالا پسره اونا رو چیکار کنم 😂😂😂

ینی بعدش دوباره بچه میخوای؟من اگه به سلامت فارس شم اولی و آخریمه

وای عزیزم مگه چندتا داری؟

من متاسفانه تو شهری و تو یه خانواده ای هستم بچه زیاد میارن😑الان نسل جدیدا که ماییم من خودم روی چهار یا پنج بچه 🤧

یه تاپیک جامع بود خیلی ها گفتن با سونو واژینال خونریزی افتادن و سقط شد اینکه حقیقته

نه بابا معمولا واژینال زمانی توصیه میشه که با شکمی قلب  دیده نمیشه اون بندگان خدا از اول قلب تشکیل نشده فرستادن واژینال بعد سقط شده انداختن گردن واژینال منم بارداری قبلیم که سقط شد رفته بودم واژینال تجربه دارم .معذرت میخوام کمتر از رابطه جنسی اذیت میشی.من تو ۷ هفته و چند روز صدای قلب رو نشنید فرستاد واژینال اونم گفت ۶ هفته و چند روزه دو هفته بعدش یه سونوی معمولی انجام دادم که اصلا رشد نکرده بود و سقط شد .از اول زشد نکرده بود ربطی به واژینال نداشت