2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راز خوشمزگی الویه،😋😋😋😋

مرغشو با چندتا سیر،پاپریکا،فلفل دلمه،پودرتخم گیشنیز میزارم میپزه،،یه هویج کوچولو با مرغ میزارم بپزه،اونم رنده میکنم توش

و مهمترش نخودفرنگیه،من جدا میپزم،له میکنم،همراه سس تو مواد مخلوط میکنم

خیارشورشم خونگی باشه ک عالیه،یا شیشه اییه، فله ای نههه، ریز خورد میکنم تو آبکش،آب اضافیش بره

تو سسش یکم آبلیمو،یکمم آویشن میزنم

استغفرالله  توبه کن توبه  سالاد الویه  فقط با سس مایونزه و سیب زمینی رنده شدس اونم ...

با تخم مرغ ابپز نخوردی تا حالا😑😑😑

پس نصف عمرت بر فنا رفته

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

مرغ میزنم ولی یجوری گفتن تخم مرغ حتما بزن فکر کردم مرغ نمیزنن    

من مرغ. کالباس.. نخود فرنگی.. خیارشور. میریزم

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اینجوری ک خیلی بوی چس میگیره برای این مقدار دو تا تخم مرغ کافیه

لعنتی😂😂😂😂😂😂

چتونه خدا وکیلی  خودتون میزنید به منگلی یا واقعا منگلید!😐 نفهمیدن شوخی بود جهت کنایه بود&nbs ...

خو متوجه نشدم خیلی جدی گفتی 😂😂

🤣✋

والا استیکری ایموجی چیزی😌