2777
2789
عنوان

چه کار کنم؟

72 بازدید | 7 پست

سلام دوستان. من قبلا تاپیک زدم. شوهرم ی مرد کاری ولی سرد و عصبی هست. 6 سال بدون رابطه جنسی گذشته. تو این مدت برام خبر آوردن گوشی مخفی داشته. ی بار تو خونه کاندوم دیدم که گفت مال دوستم! حالا من رفتم برای جدایی. مهریه هم اجرا. ولی میگه من این زندگی را میخوام و.. نه حق طلاق بهت نمیدم. حاضرم نیست تعهدی هم بده یا حق طلاق بده که دیگه تکرار نکنه. نمیدونم چه کنم

ببخشید اما همسرتون خیلی آدم مسخره ای هستش اگر موضوع فقط رابطه جنسی و ... هست باهاشون صحبت کنید چون عزیزم همه نیاز دارم و احتمال یکی هست که نیاز ش و برطرف می‌کنه اما جدا شو نظر من تینع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اما همسرتون خیلی آدم مسخره ای هستش اگر موضوع فقط رابطه جنسی و ... هست باهاشون صحبت کنید چون ع ...

نه خواهش میکنم حرفتون درسته. مساله فقط رابطه جنسی که نیست انگار به زور چسبیدم بهش. 

نه خواهش میکنم حرفتون درسته. مساله فقط رابطه جنسی که نیست انگار به زور چسبیدم بهش. 

اگر خودتون از کنار اون آدم بودن لذت نمی‌برید لطفاً هر چه سریع تر تمومش کنید 

بچه ندارید ؟؟