2777
2789
نه بابا چه ربطی داره منم دوفامد میخوردم ماه دوم که خوردم باردار شدم بی بی چکمم مثبت شد درست بود

مباركت باشه عزيزم ، الهي به خوشي و سلامتي زايمان كني ، براي منم دعا كن اين ماه باردار باشم ، تنبلي دارم يكمي 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مباركت باشه عزيزم ، الهي به خوشي و سلامتي زايمان كني ، براي منم دعا كن اين ماه باردار باشم ، تنبلي د ...

انشالله بیای خبر بارداریت و تاپیک بزنی

منم تخمدانم پلی کیستیک بود تنبلی هم داشتم وقتی رفتم دکتر دوماه قبل بارداریم یجورایی دکتر بهم گفت حالا حالاها با این اوضاع کیست و.... به این زودی ها باردار نمیشم

اما ماه دوم که دوفامد خوردم یک روز از پریودم گذشته بود راستش بی بی چک داشتیم همینجوری واسه سرگرمی زدم مطمئنم بودم نشدم اما دوفامد بینهایت خوب بود هم کیستامو از بین برده بود هم باردارم کرد

انشالله بیای خبر بارداریت و تاپیک بزنی منم تخمدانم پلی کیستیک بود تنبلی هم داشتم وقتی رفتم دکتر دوم ...

اي جااان ، خداروشكر، راستش منم مثله شما، دكتر گفت برو ٦ ماه دوفامد بخور اقدام كن نشد بيا لتروزول بدم ، البته گلاب وانس هم داد واسه كيست، كه گفت كيستات زياد نيس باهمينا احتمالا باردار ميشي ، ديگه هر چي خدا بخواد🥰