2777
2789
عنوان

دلم به حال خودم سوخت 💔

169 بازدید | 19 پست

میخواستم یه مانتو بگیرم ۴۴۵بود بعد دیدم من نه کسیو دارم نه جایی میرم گفتم بیخیال 💔 این جا خیلی ساده حرفم اما خیلی دلم به حال خودم سوخت مجردم نه کار نه دانشگاه نه دوستی هییی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هر کاری از بیکاری بهتره حتی شده بافتنی بکن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

منم میخواستم کیف و کاپشن بگیرم موهامو رنگ کنم 

ناخون بکارم 

بعدش دیدم نه جایی میرم نه دوستی دارم نه کسی رو دارم که خوشش بیاد الانم مث پسرا با یه شلوار ورزشی خونه نشستم

سینگل به گور شدم🤣🤣🤣🤣

منم همینم یه بوت پارسال خریدم نپوشیدمش جایی ندارم برم برای عیدم هیچی نمیخرم ولی سعی کن لاقل یه دوست ...

البته من یک دوست خیلی خوب دارم اما اون رفته دانشگاه یه شهر دیگه تک و تنهام 

یعنی برای دیگران تیپ میزنید یکم به دل خودتونم فکر کنید مو رنگ کردن لباس نو خریدن همه خانوما با این کارا روحیه میگیرن حس زیبایی این حرفا چیه میزنید حالا پولش نیس قضیه فرق میکنه

چرا خوب یه کاری تو خونه انجام بده  بیکار نمون  یه کار هنری چیزی

آشپزی و شیرینی پزی اینام خیلی خوبه یه مدت انجام دادم دیگه دلمو زد بافتنی کردم دلمو زد انگار نه دلم یه تغییر و معجزه میخام