2777
2789

سلام دوستان من زن داداشم دو تا دختر داست، این پیج رو معرفی کردن بهش ک رژیم جنسیت میده الان باردار دکتر گفته پسره، زن داداشم ب خواهرش ک دو تا پسر داره معرفی کرده رژیم دختر گرفته دختر دار شده، خلاصه ک تعریفش میکنن هر کی میخواد رژیم تعیین جنسیت بگیره باهاش مشاوره داشته باشه انشالله ک اول سلام باشه بچتون بعد اون جنسیت ک میخواید 

اسم ماما زهره حسینی هست 

@jensiat_nini_bardari

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید یه سوال 

19 روز بعد از اتمام پریودی 

امکان حاملگی هست؟ 

آرمان🖤آرتین داداشی گریه نکن باشه؟! 🥺🥲مامان و بابا و داداشی رفتن مسافرت ولی قول میدم تا برگردن پیشت میمونیم،من و امثالم وقتی سن تو بودیم شبکه پویا رو تماشا میکردیم ولی شجاعت و غیرت تو با ما فرق میکنه آخه نمیدونن تو پسری از مکتب دلیران هستی:)))به مامان نگو من کشتمش ؟به مامان نگو که یه گلاده آدم حدود ۷۰ نفر اونقدر زدیمش که رفت کما بعدش شهید شد؟به مامان نگو با سنگ و مشت و لگد اونقدر زدمش ولی اون حاضر نشد یه فوش بده؟به مامان نگو چاقو رو جوری توی بدنش فرو بردم که چاقو کج شد؟به مامان نگو لختش کردیم ازش فیلم گرفتیم در حالی که مامانش می‌گفت فیلم پسرمو پخش نکنین اون راضی نیست نامحرم فیلمشو ببینه...(از آرمان هامون،آرمان ها می‌سازیم) به خاطر امضام گزارش بزنی حلالت نمیکنم به خدا...چون امضای خودمه و اگه دوست داشتین بخونین:)🤍✨
منم تعریفشو زیادد شنیدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10207848/بشدت-نیاز-مالی-دارم-خواھش-میکنم-اگہ-میتونید-کمکم-کنید-بیاین
میشہ لطفا گزارش بزنید؟ھرکی زد لایکم کنہ ب نیتش صلوات بفرستم،مال دوستمہ تعلیق شدہ میخواد تاپیکش ھم حذف بشہ،خداخیرتون بدہ الھی

من از مامان الی و ماما مریم مشاوره گرفتم و اقدامم اگه باردار نشدم این ماه از ایشون باسد مشاوره بگیر ...

این ماما میگه رژیم رو باید دو ماه قبل اقدام شروع کرد 

من آینده بخوام دختر کوچولو داشته باشم ازش میخوام مشاوره بگیرم😅

ن فکر نکنم ولی بازم بستگی ب طول سیکل ها داره 

سیکل منظورت طول خونریزیه؟ 

حدودای 7 روزه

آرمان🖤آرتین داداشی گریه نکن باشه؟! 🥺🥲مامان و بابا و داداشی رفتن مسافرت ولی قول میدم تا برگردن پیشت میمونیم،من و امثالم وقتی سن تو بودیم شبکه پویا رو تماشا میکردیم ولی شجاعت و غیرت تو با ما فرق میکنه آخه نمیدونن تو پسری از مکتب دلیران هستی:)))به مامان نگو من کشتمش ؟به مامان نگو که یه گلاده آدم حدود ۷۰ نفر اونقدر زدیمش که رفت کما بعدش شهید شد؟به مامان نگو با سنگ و مشت و لگد اونقدر زدمش ولی اون حاضر نشد یه فوش بده؟به مامان نگو چاقو رو جوری توی بدنش فرو بردم که چاقو کج شد؟به مامان نگو لختش کردیم ازش فیلم گرفتیم در حالی که مامانش می‌گفت فیلم پسرمو پخش نکنین اون راضی نیست نامحرم فیلمشو ببینه...(از آرمان هامون،آرمان ها می‌سازیم) به خاطر امضام گزارش بزنی حلالت نمیکنم به خدا...چون امضای خودمه و اگه دوست داشتین بخونین:)🤍✨
این ماما میگه رژیم رو باید دو ماه قبل اقدام شروع کرد  من آینده بخوام دختر کوچولو داشته باشم از ...

ارع اونا هم همون گفتن من دو ماه رژیم و سه ماه اقدامم 

و هنوز رژیمو رعایت میکنم تا مثبت شدن بیبی 

ایشالا😍شما پسر داری؟ 

سلام منم تواقدامم ۸ پریودی یه باراقدام کردم الانم ۱۳ پری هست یعنی مبشه دختربشه؟؟از۸ پری هم علائم تخمک گذاری داشتم دوروز پیشم ترشح تخمک گذاری رو داشتم الانم ترشح قطع شده ولی سینه هامم سنگینی داره دردم دارن گاها هم درد تخمدان میاد بهم میشه بگین توروخدا بایک بار اقدام میشه گرفت؟زیادداقدام نکردم چون میگن پسر میشه اونموقع

ارع اونا هم همون گفتن من دو ماه رژیم و سه ماه اقدامم  و هنوز رژیمو رعایت میکنم تا مثبت شدن بیب ...

بله سه ماهشه  البته من رژیم اینا نگرفته بودم چون برام فرقی نداشت 

انشالله زودتر نتیجه بگیری ♥️