2777
2789
عنوان

حساسیت کودک به پروتئین گاوی

210 بازدید | 10 پست

سلام خانما

پسر من هم شیر خودمو میخوره هم شیر خشک 

۱۵ روزش که بود به خاطر رفلاکسش دکتر شیر خشک تروویتال AR تجویز کرد که با خوردنش یبوست میگرفت و مدفوعش خیلی سفت شده بود یه روز که خیلی برای دفع زور زد داخل مدفوعش خون دیدم 

دکتر گفت احتمالا حساسیت به پروتئین گاوی داره ولی من حدس میزنم به خاطر یبوستش بوده به هر حال دکتر شیر خشکشو عوض کرد و آپتامیل پپتی تجویز کرد که خیلی هم طعم بدی داره و به خودم هم یه رژیم سفت و سخت داد الان پسرم تازه وارد ۶ ماه شده میخواستم بدونم کسی میدونه  آزمایشی هست که نشون بده آیا واقعا حساسیت داره یا نه؟

و اگر هست توی چند ماهگی انجام میشه؟

اگه کسی میدونه راهنماییم کنه چون ممکنه بچم اصلا حساسیت نداشته باشه و الکی شیر خشک بدمزه را میخوره خودم هم به خاطر رژیم خیلی آسیب دیدم موهام میرزه و استخونام درد میکنه 

بله آزمایش هست فقط باید به دکترتون بگید تا بدونه براتون چی بنویسه.

منم توی پرهیز بودم ولی بعد شش ماه دیگه کم کم تغدیه خودمو عوض کردم و همینجوری بچه هم کم کم عادت میکنه.

خدایی نکرده آلرژی شدید داشته باشه وضع فرق میکنه

بله آزمایش هست فقط باید به دکترتون بگید تا بدونه براتون چی بنویسه. منم توی پرهیز بودم ولی بعد شش ما ...

من که فکر نمیکنم اصلا آلرژی داشته باشه چون فقط دو بار خون دیدم وقتی شیرش عوض شد و یبوستش خوب شد دیگه خون ندیدمببخشید ازمایش چیه خون یا مدفوع؟

چند ماهگی انجام میشه؟

یعنی شما هم از لچه تون ازمایش گرفتید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که فکر نمیکنم اصلا آلرژی داشته باشه چون فقط دو بار خون دیدم وقتی شیرش عوض شد و یبوستش خوب شد دیگه ...

سن خاصی نداره. پسر منم داشت دوبار انجام دادیم. آزمایش ادرار و مدفوعه. حتما باید انجام میدادید تا مطمئن بشید

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
سن خاصی نداره. پسر منم داشت دوبار انجام دادیم. آزمایش ادرار و مدفوعه. حتما باید انجام میدادید تا مطم ...

من پسرمو بعد از دکتر اطفال پیش دکتر گوارش هم بردم ولی اونم آزمایش ننوشت و فقط گفت همین شیر را بهش بده و خودتم رژیم بگیر

یه خانمی گفت توی سن ۷ ماهگی انجام میدن منم دیگه دکترش نبردم

نه برای پسرم 40 روزگی انجام دادیم و 4 ماهگی. بعدش دیگه نبردمش خودم کم کم لبنیات خوردم دیدم دیگه واکنش نداد بدنش دیگه رژیم نگرفتم. ولی دختر خالم همچنان داره دخترشو میبره دکتر. 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
مرسی عزیزم خدا بچتو برات نگه داره

قربونت گلم. همچنین

سلام من تجربه ام اینجا مینویسم به این امید که به درد کسی بخوره دخترمن حدود 6ماه بود که شیری بالا میاورد بردمش فوق تخصص گوارش اطفال آزمایش مدفوع نوشت مقدار جزئی توی مدفوعش خون دیده شده بود. همون دکتر گفت آلرژی به پرو تئین گاوری داره و باید کل شیر خشک ها که معمولا منشاء آنها شیر گاو هست قطع کنید و شیر بز آن هم طبیعی و تاز ه بدون بسته بندی یا  شیر خشک  گلدن گات که بر پایه شیر بُز استفاده کنید که این شیر هم گرون و هم نایب و مزه تلخ داره من  شیر بز  تازه از مزرعه مروگل گرفتم  مناسب و اقتصادی و تاثیر گذار تر از این شیر خشک هم هست. حال دخترم حالش فوق العاده خوب است و رشد و وزن عالی و بالاتر از نرمال آنهم بخاطر معجزه شیر بز است شیر بز علاوه که بدون الرژی ، است بخاطر داشتن پروتئین ، املاح گسترده و آنزیمهای مشابه شیر مادر ( حدود 96 درصد مشابهت ) به وزنگیری و رشد نوزادم هم کمک زیادی کرد البته من شیر از مزرعه شیر بز مروگل دکتر مهبودی در شهریار گرفتم بسیار معتبر است و حتی با حضور خودم شیر دوشش می کردند . انشالله خدا حفظشون کنه شما می تونید در گوگل مزرعه مروگل جستجو اطلاعات کامل هست.