2777
2789
عنوان

ازدواج

124 بازدید | 9 پست

دخترا واقعا بیاید بگید چرا انقد به شوهرکردن علاقه دارید؟

چرا انقد در برابر مردجماعت تسلیم و سرسپرده اید؟

چرا انقد میترسید و کوتاه میاید؟

چرا از حق و حقوقتون آگاه نیستید؟

چرا یه مهارت بلد نیستید؟

چرا به شوهرتون نشون میدید که اگه تو نباشی من میمیرم و بدبخت میشم؟

چرا انقد ازخودتون ضعف نشون میدید؟

میدونم خونواده هامون توسرمون زدن همیشه تو دختری فلانی بیساری ولی چرا حرف و تفکرات قدیمی خونواده هاتونو پذیرفتید؟

بخدا تو نینی سایت یچیزایی میبینم از دخترایی ک دختراهمین دوره زمونه ن یه کارایی میکنن حرص میخورم

خودمم ازدواج کردم نمیگم نکنید ولی بیاید بگید چرا این کارارو میکنید

ترس از تنهایی

حتما شما خودت حقوق داری شاغلی برا همین اینجوری تاپیک زدی 

منی ک شاغل نیستم حقوق ندارم ازدواج نکنم تا زمان پیریم چجوری زندگی کنم؟

تو شهر خیلی کوچیکی زندگی میکنم ک کار نیس 

اجازه تنها بیرون رفتن از خونه رو ندارم و .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم به شخصه 

بخاطر فرار از تنهایی چون کمبود محبت داشتم چون اعتماد بنفسم پایین بود چون بخاطر وضعیت مالی که داشتیم خودمو پایین تر میدونستم .سه سال مثل یک احمق توی یک رابطه رفتار کردم و همه کار کردم برای حفظ رابطه ولی آخرش گذاشت و رفت

خودمم ازدواج کردم نمیگم نکنید ولی بیاید بگید چرا این کارارو میکنید

وااای که حرف دل منو زدی چندوقت پیش تاپیک زدم عصابم از دخترایی که ساده گول پسرارو خورده بودن و همچنان خودشون رو گول میزدن خورد بود منم عمیقا معتقدم دخترا باید حقوق خودشون رو بشناسن تن به هرچیزی ندن و کل ذهنشون نشه کلمه شوهر🤦‍♀️

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

ترس از تنهایی حتما شما خودت حقوق داری شاغلی برا همین اینجوری تاپیک زدی  منی ک شاغل نیستم حقوق ...

دختر میشناسم هیچی بلد نیست ن کاری ن تحصیلی،ولی زبون داره سه متر ادعا همچی میخاد ،شوهر خوبم گیرش اومده پولدار زن دوست ، هرچقد مشکل داری لاقل ب روت نیار ادعا داشته باش ن ک پسرو خودپرداز ببینیما ولی اگ ضعیف باشی پسری ک سواستفاده گره سراغت میاد خونواده های هممون داغونه من نامزد کردم مامانم همون اول ب پدرشوهرم ز زد بیاین عروستونو ببرین ببین چقد منو خار کرد یعنی من میخام دخترم زودتر بره منم هیچکسو نداشتم خودم پدرمادر خودم شدم منم خیلی تنهام ولی دنیا مال سلیطه هاست حتی اگ نیستی وانمود کن سلیطه ای

من خودم به شخصه  بخاطر فرار از تنهایی چون کمبود محبت داشتم چون اعتماد بنفسم پایین بود چون بخاط ...

ببین خوب شد ک رفت،اگه نمیرفت هم ازت سو استفاده میکرد،مادخترای معمولی ک ن بابای پولدار داریم ن خونواده درست حسابی،تنها راهمون قوی و با اعتماد بنفس بودنه،باهرکسی وارد رابطه نشو جاهای خوب برو باآدمای سطح بالامعاشرت کن ، خونوادمون ب انتخاب خودمون نبوده ازدواجمون ک هست باید با آدم سالم و مناسب باشه

ببین خوب شد ک رفت،اگه نمیرفت هم ازت سو استفاده میکرد،مادخترای معمولی ک ن بابای پولدار داریم ن خونواد ...

الان سه هفته اس از رفتنش میگذره و داره با یکی دیگه ازدواج میکنه،🙂

بقول تو ما ک خانواده ی پولدار و درست حسابی نداریم باید رو پای خودمون وایستیم 

الان تو بدترین حالم هم دارم هضم میکنم کاری که در حقم انجام داده هم دارم رو خودم کار میکنم هزارتا چیز تو ذهنم هست که داره عذابم میده ولی باید قوی باشم 

دلم میخواد خیلییییی پیشرفت کنم وقتی به گذشته نگاه میکنم بگم خداروشکر که رفت ولی نمی‌دونم از کجا شروع کنم 

الان سه هفته اس از رفتنش میگذره و داره با یکی دیگه ازدواج میکنه،🙂 بقول تو ما ک خانواده ی پولدار و ...

ببین اون چقد لاشی بوده ک س هفته س رفته داره ازدواج میکنه ، پس وقتی با توبوده با اونم بوده ، ببین خوشحاااال باش ک خودش رفت و دفعه بعد اگه احیانا حس کردی طرف داره لاشی بازی در میاره این توباشی ک میری،همیشه قدرت دست تو باشه چون ی دختر ذاتا قدرتمنده و اگه بخاد میتونه بهنرین آدمارو جذب کنه البته ک هدف اصلی باید پیشرفت خودت باشه ولی اینم داشته باش